Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

ŽRK LJUBUŠKI LO POKLONIO FINALE BORCU IZ BANJALUKE 28:29 (24:24) /17:12/

U utakmici koja je glasila finalna prije samog finala igračice Ljubuškog su poklonile pobjedu favoriziranim igračicama Borca koje to nisu pokazale u ovoj utakmici. Nakon prvog poluvremena igračice Ljubuškog su imale visokih 5 zgoditaka razlike što su podigili i na šest razlike u 45 minuti, ali i ovog puta je došla do izražaja (ne)spretnost ekipe Ljubuškog koja je prokockala u 15 minuta dobiveni meč i podigla iz pepela dotučenog protivnika, te ga poslala u produžetke rezultatom 24:24. Teško nakon toga da su mogle Ljubušanke do pobjede iako su mogle dovesti opet do poravnanja jer su imale zadnji napad pri rezultatu 29:28 što je i bio konačan rezultata susreta i Banjalučanke će opet na megadan Katarini koja je zasluženo pobijedila u prvom susretu domaćeg Željezničara sa rezultatom 25:24.

admin!!!

Šteta da naša ekipa nije uspijela izboriti finale koje bi bilo šesto finale u šest godina, što bi bila kruna jedne uspješne sezone, ali ostaje činjenica da ova ekipa nema pravog vođe odnosno igrača koji treba odlučiti utakmicu i u datom momentu preuzeti odgovornost na sebe. To se očekuje od stariji igračica tipa Rajković,ali po starom dobrom običaju u Ljubuškom ta se uloga ipak uporno u ključnim trenucima ostavlja mladim igračicama poput Tomićeve, što zasigurno nije dobro rješenje i za prelomiti jaku i važnu utakmicu, te dobiti renomiranog protivnika.

Na upravi kluba je da dobro analizira ekipu i za buduću sezonu pokuša naći adakvetne igrače koji trebaju preuzeti odgovornost i opravdati ukazano povjerenje,a ne odgovornost prebacivati na mlade i neafirmirane igračice u svakom pogledu. Još jednom čestitamo za ipak uspješan nastup!!!

Image and video hosting by TinyPic
Josipa Tomić ipak nije donijela četvrti Kup BiH u Ljubuški

Post je objavljen 17.04.2009. u 22:39 sati.