Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Humanitarna utrka "Sandra, ti to možeš!"

Nakon subotnje Duatlon lige, u nedjelju sam odradio tri kruga na maloj. A guza boli!

U ponedjeljak sam bio na Humanitarnoj utrci "Sandra, ti to možeš!" Kupio četiri majice! Kad smo već kod te teme, ja i dalje smatram da bi država trebala skrbiti o takvim situacijama i slučajevima, jer je država u kojoj sam rođen to mogla, a ova u kojoj ponosno živim je navodno bolja, jer je država uvijek spremna ispružiti svoju pohlepnu šapu i uzeti porez, jer je država uvijek spremna ubilježiti uspjehe svojih pojedinaca kao svoje uspjehe, iako je nema ni blizu dok se uspjeh priprema, jer smatram da bi svijet tako trebao funkcionirati. Sada dosta politike.
Drago mi je da je akcija uspjela, bilo bi mi draže da je bilo više trkača i da je promet STVARNO bio zatvoren. Posebno je pohvalno da je bila i okrijepna stanica, jer ima trkača kojima je 6,5 km napor.
Trku sam otrčao u potpuno laganom tempu, kao pratnja i podrška.
Time: 46:28
Avg HR: 122
Max HR: 138
Utrka odrađena u Health zoni, dakle ispod Fitness zone. sretan

Danas sam otrčao malo duži krug (7.100 m), u nešto kraćem vremenu. Malo sam se poigravao s ubrzavanjima, pa malo s tehnikom (barem koliko to ja razumijem čitajući knjige).
Time: 41:13
Avg HR: 135
Max HR: 169

U srijedu planiram biciklirati, a u četvrtak planiram otići na Zagrebačku kros ligu 2009. Nakon toga u petak ujutro eventualno bicikl i/ili kratko trčanje, subota odmor i nedjelja 26. Vienna City Marathon. belj
Nisam pripremljen za maraton, ali budem izdržao. Nemam očekivanja, ali probat ću ići ispod 4 sata.



Post je objavljen 14.04.2009. u 22:10 sati.