Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

Sastanak pljoskica

Vrijeme radnje: Srijeda, 08.04. u 17.45 h
Mjesto radnje: Restoran Leut
Prisutne: skaska, fulvus, lorna i ja
Prognoza: sunčano (zajeb)


Prije svega hvala ti skaska na ovom divnom poklonu. Tko bi rekao da se od faking čačkalica (rabljenih) može nešto ovako divno napraviti. Ne pitam te otkud ti čačkalice jer sam te vidjela svaki, al baš svaki put kad si ih maznula sa stola u svakom restaču u kojem smo bile. Cijenim trud, dakako, svakako.

Photobucket

Fulvusica, majka troje djece koja tako uopće ne izgleda došla je ponovo u uskoj crno-crvenoj koži pa su opet svi prisutni gledali u nas. Moram priznat da je lijepo družit se s fulvusicom jer nemreš proć neopaženo ni da oćeš. A neću.

Fulvusica mi je poklonila jedan ručni rad, al to je samo za starije od 18 godina pa nisam uploadala sliku. Reći ću samo da se radi o nakurnjaku. Đava odnija onog ko joj je dao igle u ruke.

Lorna je spavala veći dio večeri i samo se tu i tamo probudila na pol i promrljala nešto pa opet zabila glavu u tanjur. Skaska joj je u jednom trenu izvadila glavu iz juhe da se ne uguši. Nakon toga skaski se ukazala aureola nad glavom, kao i nakon svakog učinjenog dobrog djela.

To je bio prvi dio večeri. Drugi, koji smo provele u kineskom restaču, slijedi u sljedećem postu jer ovdje mi je R pa moram nešto i radit. Ae.

Post je objavljen 09.04.2009. u 15:43 sati.