Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

92 Dali on zna što slijedi ?

Moj nemirni duh u seksu nikad ne može biti zadovoljan sa onim što ima, pa tako sam opet poželjela nešto novo.
Ovaj put sam željela malo dominacije nad Andreom. Smislila sam nešto novo za njega, a za mene je to bio novi izazov - uvijek veći od prethodnog.

Kako vam ne bi prerano otkrila zagonetku priče, početi ću onako kako su se događaji i odvijali.
Kad sam dobila nove uzorke različite medicinske opreme, u jednom trenu sam se zagledala u nove vrste igala za najrazličitije namjene, koje mi je donio jedan trgovac. Po običaju sam ga pustila da malo čeka dok ne utvrdim potrebe i napravim listu, a to je ponekad trajalo i danima, tjednima, mjesecima.

Neke od tih stvari sam podijelila na probu mojim liječnicima, a nekoliko sitnica sam zadržala. Tad mi je pala na pamet nova zamisao.
Petak - moj dan za seksualnu rekreaciju sam ovaj put jedva dočekala, došla sam ranije i sve pripremila.

Ovaj put sam se obukla u odoru liječnika, bijeli mantil odozgo, a ispod izazovno bijelo rublje i bijele čarape sa halterima. Gaćice su bile otvorene rasporom po sredini koji se preklapao i bio je od čipke, tako da sam taj otvor mogla prekriti ili preklopiti tako da moje usmine budu nevidljive.

Kako sam već odavno imala pircane labie, tog dana sam odlučila staviti najveće ringove koje sam imala, htjela sam Andreu napraviti priredbu, jer me on skoro nikad nije ni vidio potpuno golu. Kad bi došlo vrijeme lizanja, ja bi mu uvijek navukla povez na oči, to je bio dio mog programa dominacije i potčinjavanja.

Kad je Andrea stigao i vidio me u bijeloj varijanti i sam je znao da slijedi neka nova igra. Kako smo oboje dolazili sa posla, uvijek bi se prije naših igrica okupali, tako sam ga i tog dana poslala u kupaonu. Kad je izašao, umjesto na njegovo uobičajeno mjesto na krevetu, gdje je trebao biti svezan, poslala sam ga u fotelju. Stavila sam nježnu muziku da upotpuni moj preformans za ovaj posebni dan.

- Dali ti se sviđaju doktorice?

- Da gospođo !

- A bi li volio malo pogledati što doktorice nose ispod ?

- Da gospođo !

- Onda me gledaj !

U ritmu muzike sam polako počela otkopčavati svoju kutu, botun po botun, jedan od odzgo, pa jedan odozdo, onda bi se okrenula i pokazala mu čipkaste detalje rublja, pa nastavila sve dok se kuta nije rastvorila, tad sam sa njom mahala, otvarala je i zatvarala dok cijela nije bila otvorena i na kraju sam je svukla u potpunosti.

Ostala sam u korzetu i onim gaćicama što malo pokrivaju, a malo otkrivaju. Tad sam mu naredila da klekne ispred fotelje i čeka.
Ispred njegovog lica sam rastvarala čipku na gaćicama sve više i više, sve dok mu nisam razotkrila moje usmine i dok nije vidio moj intimni nakit.

- Sviđa ti se ? ...Da li ti se jako sviđa nakit na genitallijama?

- O da, gospođo !

- Želiš ga dodirnuti ?

- O da, gospođo !.

- Da se ne bi previše uzbudio pokriti ću ti oči, a to ćemo najbolje obaviti na krevetu, slažeš se?

-Da gospodjo !

Svezala sam Andrea i pokrila mu oči, sad je bio u svom uobičajenom mraku i prepušten svojoj taktilnoj osjetljivosti i tako punio svoju maštu i više nego da mu je sve bilo pokazano.

Popela sam se na njegovo lice i nasjela sa mojom vulvom na njega.
Pustila sam mu da istražuje sa jezikom moje prstenove na usminama.
Gledala sam njegov nježnik koji je već od početka mog plesa bio tvrd, tako da su mu se ocrtavale sve žilice, mislila sam da će puknuti kako je stajao.

Tad sam se namjestila tako da jezikom stimulira moj klitoris i jako brzo došla do orgazma. Dalje klasični odnos nisam željela, jer nisam željela njegov nježnik previše ostrugati.

- Sad je red na tebe Andrea.

Lagano sam prešla rukama preko nježnika, tako da ga još više narajcam.

- Što bi najviše volio - jahanje ili možda ručni rad, ali mislim da je cuclanje ono čega si najviše željan, jesam li u pravu?

- Da gospođo !

- Ali znaš da takva želja ima svoju cijenu, jesi li spreman poslije toga potpuno mi se potčiniti, ili da te ostavim ovako nabreknutog?

- Molim vas gospođo olakšajte me, na sve pristajem .

- Bravo, znala sam da si pravi ljubavnik.

Izvadila sam zubala i tako potpuno mekanih desni spustila se na Andreov nježnik. Najprije sam ga lizala samo površno i stalno zapitkivala:

- Dali ti se ovo sviđa, da nastavim?

Odgovori su bili uvijek isti:

- Molim vas gospođo samo nastavite, na sve pristajem !

Nakon ovako umiljatog pristanka počela sam slasnije dudati taj lijepi nježnik koji mi je pružao slatki okus muškosti. Nastavila sam, a kad sam vidjela da je blizu pražnjenje, zastala sam i opet upitala:

- Da li ti se ovo sviđa, znaš da ćeš poslije ovog morati ispuniti moje zahtjeve. Da progutam tvog tvog mačka i njegovu spermu?
Znaš da takvo sto ne može imati svaki mali liječnik, da mu ravnateljica poduda i proguta spermu, ta stvar ima svoju cijenu, pristaješ?

Odgovori su bili uvijek isti.

- Molim vas gospođo, na sve pristajem .

Uklizala sam taj fini nježnik sve do grla i pustila ga nesmetano bez smetnje zuba da klizi po mojim ustima, a tad se počeo grčiti i špricati okus je bio predivan, istovremeno blag i jak - muški. Brzo i temeljito sam ispraznila Andreova jaja, tako da sam mogla preći na slijedeći korak.
Kad se Andrea opustio, a nježnik mu splasnuo, prišla sam mu sa posebnim spekulumom za uretru i počela pregledavati i širiti njegov izlaz na nježniku.

Zasto sam sve to radila i sto ce biti dalje, slijedi u nastavku price.


Lektorirala Rosemarie.


Post je objavljen 05.04.2009. u 23:55 sati.