Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Mosor Grebbening

Dok pišem ove retke, moji drugari trekeri su sada na putu prema Omišu ili su već stigli i opuštaju se u apartmanima, ako već negdje ne rade na hidratizaciji pivom ili pasta party-jaju. Meni je "uletila" jedna druga prilika, većeg prioriteta i zato ću ih pratiti u svojim mislima.
Da biste si bolje predočili što propuštate, pogledajte slijedeću simulaciju.



AK Sljeme
Od drugih bitnih događaja, izdvojio bih učlanjenje u AK Sljeme. Ne postoji poseban razlog, ekipa je zanimljiva i aktivna, a volim podupirati takve udruge. Članski broj mi je 212.

Liječnički pregled
Danas sam obavio liječnički pregled u Športskoj ambulanti Zagrebačkog športskog saveza. Izmjeriše mi visinu, masu i tlak, napraviše EKG, malo upitali za zdravlje junačko i to je sve. Rekao bih da je to više proforma pregled, nego nešto ozbiljno, ali i cijena je simbolična (20 HRK). Naravno da sam sposoban. belj

Trening s malom
Večeras smo mala i ja opet izašli van. Lijepo sam se sredio. Njoj sam također stavio par techno gadgeta, vole se i one srediti. Napravili smo tri malo žešća kruga oko Jaruna (18.900 do 19.500 metara).

TT podaci:
Time: 40:26
Avg HR: 140
Max HR: 153
kcal: 475
Avg speed: 26 km/h
Max speed: 32 km/h

Od neugodnih detalja izdvojit ću da me "štikle" žuljaju, odnosno stopala mi utrnu. Desno malo jače, lijevo (normalno) manje, ali osjećam utrnulost. Ne znam u čemu je problem. Kad ih stavim sve mi se čini OK.

I za kraj ću vas počastiti s jednim prikladnim vicom:
- Majko, mogu li obući mini suknju?
- Ne!
- Mogu li staviti ruž za usne?
- Ne!
- Mogu li obuti Štikle?
- Ne!
- Ali majko, ja imam 18 godina!!!

- Znam, Ante, znam...


Pozdrav Himalajkama!
wave kiss

Post je objavljen 03.04.2009. u 22:10 sati.