Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

89 Ples na stolu

Vozeci auto usput sam Andreu objasnila njegovu ulogu i zadatke, kao i to da ni slučajno ne progovori ni jednu riječ, a da sve drugo mora dozvoliti svim gošćama, osim da mu skinu masku sa lica. Dala sam mu do znanja da ne smije pogriješiti ni u jednom detalju, jer ce biti kažnjen na više nivoa.
Jedino sto je rekao je bilo

- Da, gospođo, obećavam da ću dati sve od sebe.

- Bravo Andrea ! Znala sam da si ti jedini čovjek u koga mogu imati potpuno povjerenje.

Kad smo stigli, već je jedna moja prijateljica po imenu Lea, čekala na vratima, jer smo zakazali u 17h, a sad je bilo točno to vrijeme, te kako je ona bila odgojena postarim manirima i protokolu, tako je došla malo ranije.

Andrea joj je primio kaput i pokazao put prema salonu.
Lea nije ni primijetila da je to preobučeni muškarac, nego je vidjela jedino masku na licu i komentirala da maškare još nisu, a ja sam joj rekla da sam ja već priredila malu predstavu da nam bude zanimljivije.

Uskoro su počele pristizati moje brojne prijateljice i kolegice sa posla. Sva ondašnja krema grada koje sam ja poznavala je bila pozvana na moj rođendan i bilo ih ih je oko 20.
Jednu po jednu Andrea je dočekao, primio kapute, darove, doveo do stola i posjeo na svoje mjesto - sve uz gestikulaciju, bez ijedne riječi.

Kad su sve gošće stigle, Andrea ih je sve po redu poslužio sa pićem, kavijarom, pa onda sa canape sendvičima. Iza toga su došli na red specijaliteti - uglavnom od ribe, rakovi, školjke, jastog, a i vina je bilo u izobilju. Sve se je poprilično oteglo, iako je sve bilo spremljeno na pladnjevima, ali donošenje i odnošenje tanjura je malo više trajalo, ostalo je sve štimalo do perfekcije.

U jednom trenutku sam krenula reći -

- An ....

U zadnjem trenu sam zaustavila svoju jezičinu da ne kaže Andrea, jer su ga pod tim imenom poznavale moje kolegice, nego sam se napravila da mi je nešto zastalo u grlu i nastavila :

- Anita, sad je vrijeme za kolače i šampanjac.

Moje prijateljice su sa podsmijehom promatrale moju ponekad nespretnu "Anitu " kako poslužuje. Moje veselo društvo je nakon par sati bilo u prosjeku pijano do najboljeg stadija, kad su sve kočnice koje su ih sputavale potpuno popustile.

Andrea - "Anita" se do kraja večeri izvježbao i kad su došli kolači na red već je bio uhodan, tako da je brzo donio kolače na pladnjevima i šampanjac u bocama. Ja sam počela svoj svečani govor. Između ostalih prigodnih i klasičnih fraza sam spomenula i riječi:

- Drage dijevojke, ovaj poseban događaj...

Na to je jedna od mojih zajedljivih prijateljica rekla :

- Pa po čemu je ovo posebno, sasvim obična večera kakvu smo do sad vidjele sto puta, osim ove tvoje nespretne konobarice ...

- Da i meni izgleda obična večera i nespretna konobarica, ali možda ipak ima jedan mali detalj kojeg niste vidjele do sada, i to poseban.

Andrea je otvorio prvu bocu šampanjca i napunio moju času i u tom trenu sam mu zavukla ruku ispod haljinice i uhvatila ga za nježnik i rekla:

- Oh, zaista su mi neobičnu konobaricu poslali ovi iz servisa.

Zatim sam podigla haljinicu na trenutak i pokazala svima koje su pažljivo gledale, što ima ispod. Prijateljice koje su bile bliže su počele vrištati od iznenađenja. Zatim sam poslala "Anitu" da podijeli svima šampanjac.

Andrea je došao do prve prijateljice.
To je bila Lea, prije nego joj je natočio čašu i ona je zadigla haljinicu i pogledala što se krije ispod. Zajapurila se od iznenađenja kad je ugledala spolovilo kako strši kroz čipkaste gaćice. Glasno je rekla:

- Ne možeš nas prevariti, to je plastični karnevalski penis.

Andrea je sa bocom prišao kod Ete i ona je zadigla haljinicu, pogledala i rekla:

-Da, plastični je, ali je dobra imitacija.

Kad je prišao Neli, ona je isto podigla haljinicu, pogledala i spustila je, jer je u drugoj ruci držala čašu, ali je u zadnji tren zavukla ruku i opipala taj "plastični" penis.

- Meni izgleda da je od spužve.

Andrea se brzo izvukao tako da ga nije mogla duže vrijeme dirati.
Moja rodica Ana je samo lagano podigla haljinicu i na brzinu je spustila i rekla:

- Lažan je !

Kad je došao do Laure, ona je sa jednom rukom podigla haljinicu, a sa drugom rukom uhvatila penis u ruku.

- Meni se čini da je topao !

Andrea se izmakao i uspio joj sa druge strane natočiti šampanjac.
Kad je Andrea stigao do Eve ona se okrenula se prema "Aniti", odmaknula sjedalicu prema kutu sobe u kom je sjedila, tako da je "Aniti"- Andrei zatvorila izlaz, i jednom rukom podigla haljinu, a drugom uhvatila taj nedefinirani organ i počela ga navlačiti, penis je erektirao i ona je uzviknula:

- Pravi je i digao se !

Andrea se ukočio od straha i nije se micao.
Eva se nije zaustavljala, nego ga je počela musti naprijed nazad.
Za to vrijeme sve prijateljice su se podigle na noge i pokušavale vidjeti sto ona u kutu radi, neke su uspjele i vikale su i kikotale se.
Cijela je predstava trajala nekoliko minuta, tad je Eva podmetnula času i umjesto šampanjca, poslije još nekoliko vještih pokreta natočila spermu u svoju čašu.
Veselo je uzviknula:

- Meni se ovaj šampanjac više sviđa te nagnula čašu i ispila sadržaj.

Sve kolegice su se počele smijati, urlati od veselja i iznenadne predstave.
Ja sam morala intervenirati, jer sam se bojala da ne navale na moju konobaricu. Otišla sam do kuta i odblokirala moju konobaricu te za ruke je povela do sljedeće gošće, koja je isto kao i ostale dok joj je ulijevao šampanjac pogledala i dodirnula Andreovu opremu.

Sanda je išla malo dalje i rekla da ona ne vjeruje da je to pravi penis nego samo zaljepljena igračka. Kad je podigla haljinicu, drugom rukom je spustila gaćice, ali tad je uskočila Frida, koja je uhvatila penis u ruku i prinijela ga ustima, a kad ga je okusila rekla je:

- Pravi je i to obrijan !

Žamor je došao do urnebesa.
Sve su cure sad htjele vidjeti i dodirnuti to čudo. U zadnji tren sam uhvatila Andreu i izvukla ga iz te nezavidne situacije. Najviše iz straha da mu ne skinu masku u toj euforiji. Sve skupa u glas su počele vikati:

- Pokaži i nama, pokaži da vidimo !

Nije mi bilo druge, nego sam Andreu u strahu da mu ne skinu masku popela na stol i rekla mu:

- AA... -Anita podigni suknjicu.

Ja sam mu spustila gaćice i okrenula ga u krug, tako da su sve ženske mogle vidjeti njegov goli obrijani pubis. Kad sam ocijenila da bi situacija mogla prijeći u nekontroliranu, uhvatila sam Andreu -"Anitu" i spustila sa stola, na brzinu smo izašli iz kuće i odvezla ga u naš stan. Putem mi je rekao:

- Nikad u životu se nisam tako bojao da cu biti otkriven.

Ja sam ga pohvalila da je bio perfektan glumac i da ću ga nagraditi kako ni ne sanja. Andreu sam ostavila u stanu, a ja sam se vratila u kuću, gdje su moje pijane prijateljice još uvijek raspravljale i vikale od oduševljenja.
Nikako ih nisam mogla uvjeriti da sam konobaricu vratila u servis, cijelu su kuću pretražile misleći daje on ili ona još tu.

Iza ponoći se društvo razišlo.
Moje prijateljice još su dugo prepričavale taj rođendan, kao jedan od najfascinantnijih na kojem su bile.

Jedna od njih nije tako mislila, ali to je druga priča.

Još jedna je opet mislila nešto sasvim različito, a i to je druga priča koja
slijedi.

Lektorirala Rosemarie.





Post je objavljen 02.04.2009. u 23:27 sati.