Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

88 Francuska sobarica

Moj jubilarni rođendan sam željela proslaviti u velikom stilu i svim mojim prijateljicama pokazati moje životne uspjehe i na kraju krajeva - moju moć, a to je ono za čim svi direktori u vrhuncu karijere žude.

Dugo sam smišljala kako bi proslavu napravila jedinstvenom. Mogla sam birati nekoliko opcija koje su tad bile u modi.
Jedna od tad modernih je bila povesti društvo u neku egzotičnu zemlju ili otići u neki hotel i tamo napraviti feštu sa kavijarom i šampanjcem.
Prirediti neku predstavu u prirodi, na brodu, u zrakoplovu, na nekom pustom otoku, pozvati nekog pjevača, glumca i još stotine ekskluzivnih načina da neko pokaže svoju moć.

Dugo sam smišljala i mijenjala planove i u jednom trenu mi je sinula do tad neviđena ideja - da napravim večeru samo za žensko društvo, na kojoj će posluživati muški konobari goli do pojasa.
Smislila sam skoro sve detalje, samo u zadnji čas sam morala odustati od ove ideje, jer je upravo takvu večeru priredila moja najbolja prijateljica, koja je iznajmila nekoliko konobara koji su posluživali goli do pasa, a imali su samo vezanu leptir mašnu oko vrata i pripijene hlače koje su ocrtavale njihova tijela.
Tako mi je ova varijanta pobjegla za tjedan dana.

Kako bi bila in, morala sam smisliti nešto još luđe i hrabrije, znači ja sam trebala najmiti konobare koji ce se skinuti do gola i da imaju kravatu samo na nečemu, recimo nježniku.Ha, pokušala sam to pronaći, ali ni jedan restoran za tako nešto nije davao svoje konobare, pa čak ni noćni klub i to mi je propalo.

Još je jedino ostalo da to obavi moj vjerni Andrea, ali - da, samo sto je on bio liječnik u bolnici i tamo više ne bi mogao živjeti od mojih kolegica liječnica, koje bi mu popile mozak da ga vide javno obnaženog.
Znaci trebalo je naći nekog nepoznatog , ili ....

Da, to mi je palo na pamet idućega dana kad su moja djeca sa društvom pričala kako će se maskirati za karneval. Znači, zamaskirati ću Andreu, tako da ga niko ne prepozna, a kad nešto kaže, hm, da to je bio problem, ali sam dobila novu ideju, neće govoriti nego će samo slušati, onda baš neće biti zanimljivo.

A dok sam tako udobno sjedila u svojoj kancelariji, a posla baš i nije bilo, jer sam sve poslove prebacila na moje potčinjene, listala sam jedan od onih časopisa koje sam donijela iz Londona.

Inače sam ih držala u onom rezervnom stanu, ali je jedan zalutao u moju kancelariju, jer sam i tu u sefu imala neke kompromitirajuće materijale, kao npr. fotografije golog Andree.

Na kraju sam sve povezala.
Andrea će biti zamaskiran sa maskom na licu, a obući ću ga u Francusku sobaricu, točno onakvu kakvu sam vidjela u jednom porno časopisu.
Sve sam isplanirala do najmanjeg detalja. Za vikend ću djecu poslati u vikendicu, kamo su i inače išli. Pjer nije bio tu, nego na jednom od svojih poslovnih putovanja koja su trajala sve duže.
Kuća je bila prazna.

Iz mog restorana od povjerenja sam naručila svu gotovu hranu i piće, a ostale potrepštine je donio Andrea.
U jednom od brojnih trgovina uniformi, u kojima sam inače nabavljala odjeću posebnih mjera ili zanimanja, a ostalo su mi isporučivale velike tvrtke, e bas u tim malim trgovinama sam kupila odjeću Francuske sobarice.

Odjeća je bila dobro poznata crna kratka haljinica, ispod je bijela košulja, a ostatak sam sama pripremila.
Kad je došao dan mog rođendana, već ujutro sam počela sa pripremama. Još je postojao samo jedan problem, kako i gdje uvjeriti i obući Andreu.
Za sve, pa i za to sam smislila riješnje.

Popodne smo se našli u mom rezervnom stanu, tamo je već bila pripremljena sva odjeća, sve je trebalo napraviti na brzinu, tako da Andrea nema vremena predomisliti se, ni odustati.
Ja sam došla ranije i obukla se u moju novu odoru domine. Skoro cijela je bila od crne kože, sa malim crvenim detaljima. Make up je bio crni sa bordo ružem, jednom riječju vamp image.

Kad je Andrea došao, na brzinu sam ga uhvatila u moju igru.

- Andrea, dođi - uskoro ce maškare, pa bi htjela nešto isprobati, ja ću biti domina, a ti moj sluga. Može?

- Da, gospođo !

- Dobro, sad ćemo probati naše maske i odjeću. Za karneval je potrebno da se maskiramo tako da nas niko ne prepozna, a ja sam smislila kako. Ajde dođi tu i sjedi.

Andrea je sjeo za moj kozmetički stol i ja sam ga počela šminkati, nije bilo potrebno puno jer će mu dio lica biti pokriven, samo malo rumenila na obraze i malo pudera po vratu, da pokrije njegove tragove dlaka na bradi i vratu. Kad sam to prekrila, stavila sam mu jednu od mojih vlasulja, tako da postane plavuša.

Maska mu je pokrivala oči, nos i dio lica. Malo su provirivale usne koje sam isto malo namazala sa crvenim ružem.
Andrea je bio potpuno gol, obrijan po mojoj novoj želji potpuno, nije imao ni jedne dlake nigdje na tijelu, sem kose na glavi.

Najprije sam mu obukla čipkaste rastvorene gaćice, kroz koje je prolazio njegov nježnik. Andrea se malo pobunio, ali sam ga ošinula sa mojim bičem i odmah je znao da nema više priče. Zatim grudnjak, u koji sam stavila stare implantate od ženskih grudi, zatim bijelu košuljicu, koja je bila tako tijesna da je izgledalo kao da ima prave ženske grudi.

Poslije su na red došle mrežaste čarape kakve su nosile prostitutke.
Halteri i na kraju crna maid haljinica, cipele s visokom peticom, a kad sam ga pogledala, bio je prava rasna plavuša, kakvu bi svaki muškarac poželio.

Na brzinu sam ga pozvala da idemo u auto.
On se bunio, ali sam mu pokazala bič i pitala ga:

- Hoćeš li da ti guza dobije porciju tako da nećeš moći sjediti tjedan dana?

Nakon ovog uvjeravanja, Andrea se više nije bunio nego je odgovorio:

- Ne, gospođo !

Otišli smo do auta i ja sam vozila prema mojoj kući.

Lektorirala Rosemarie.

Nasatvak slijedi...







Post je objavljen 02.04.2009. u 00:06 sati.