Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/burza-frustracija

Marketing

Frustracije u spavaćoj sobi

Vaše seksualne navike počele su se intenzivno mijenjati? Frustrirani ste i ne znate kako tomu stati na kraj? Još vas više smeta što ne znate što je tomu uzrok? Mi znamo.

Problemi nastaju kada ona ne može dostignuti seksualni vrhunac, odnosno kada muškarac počinje misliti da ju ne može seksualno zadovoljti. Ipak, u nekim slučajevima muškarac nije kriv za nedostatak ženinog orgazma.

Lijekovi
Probleme s ženskim libidom modu uzrokovati lijekovi, a najčešći medikamenti koji smanjuju njezinu želju su lijekovi za reguliranje krvnog tlaka, antidepresivi...Dobra vijesti je da je ovaj problem kratkoročan jer se tijelo nakon kratkog vremena može prilagoditi na lijekove.

Depresija
To je jedan od razloga zbog kojih će teže uživati u seksu i doživjeti orgazam. Misli su joj zaokupljene brigama i zbog toga se ne može dovoljno opustiti i uživati u seksualnom doživljaju.

Seksualna trauma
Bolna seksualna iskustva iz prošlosti, zlostavljanje i slično ostavljaju dubok trag na svakoj žrtvi. Kako bi sve to uspjela svladati žena se mora podvrgnuti profesionalnoj pomoć. Za potpuni oporavak potrebno je mnogo vremena i strpljenja.

(TotalPortal/Sarajevo-x.com)

Post je objavljen 26.03.2009. u 22:26 sati.