Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

U Vijeću Gornje Dubrave

Potpredsjednik ovog Vijeća g. Varat u ponedjeljak je u svojim službenim prostorijama ugostio dame i gospodu Budja, Poštolka i Prpić. Svrha posjete bila je pozivanje g. Varata na izbornu skupštinu kluba i njegovo aktivno uključivanje u Upravni ili Nadzorni odbor ali i općenita diskusija o nakupljenim poteškoćama i problemima u i oko kluba.
Iako se gospodin Varat ispričao zbog nemogućnosti ulaska u klupska tijela radi prezauzetosti poslom, obećao je nastavak svog osobnog angažmana oko rješavanja statusa i problema kluba u okviru svojih ovlasti. Naime, g. Varat je u nekoliko navrata sudjelovao sastancima predstavnika kluba i roditelja u gradskim strukturama te pripremio teren za određene promjene, ali za njihovu nerealiziranost, kako kaže, ne može se kriviti samo manjak kooperativnost gđe. Pokrajčić već i inertnost Uprave kluba koja nije odrađivala svoj dio posla u smislu dostavljanja dopisa i sl. Zadovoljan je stoga činjenicom da je u klubu stvorena kritična zainteresirana masa koja želi transparentno vođenje kluba i koja će ustrajno nastojati i boriti se za poboljšanje uvjeta rada. U tom smjeru najvažnije je potpisivanje ugovora između kluba i Zagrebačkog holdinga Podružnice za upravljanje športskim objektima o korištenju prostorija na ŠRC Grana-Klaka. Međutim, koliko nam je poznato ugovor do danas nije potpisan zbog sporne odredbe o prostoriji tajništva kluba. Što se tiče, među nama najspominjanije i najtraženije izgradnje terena s umjetnom travom, tribine i adekvatne rasvjete, rješenje će se tražiti, kaže g. Varat, realizacijom javno-privatnog partnerstva i to još ove godine. Vrlo ambiciozna najava obzirom da se zbog proljetnih izbora i godišnjih odmora teško može očekivati ozbiljan početak rada nove administracije prije jeseni, a i pitanje je koje će ona biti boje.
Što se pak tiče Plana malih komunalnih akcija, o kojem smo pisali u našem tekstu od 12.3., ta sredstva (50.000 kn) namijenjena su servisu kotlovnice za što Vijeće i traži troškovnik od kluba. Međutim, kako su u sklopu akcije Roditelji za djecu sa tatom Bosnarom i ovlaštenim serviserom Vaillanta već dogovoreni ovi radovi, ostaje da se vidi za što će Vijeće prenamijeniti planirani iznos. Duplo veći iznosi pak za druga dva nogometna kluba izdvojeni su zbog trenutno barem toliko veće potrebe tih klubova (?), a ulaganje gotovo milijunskog iznosa u uređenje 5 boćališta (jer u Gornjoj Dubravi djeluju 3 boćarska kluba) g. Varat obrazložio je uspjesima koje boćari Dubrave postižu (???).
Zahvaljujemo g. Varatu što nas je ugostio, otvoreno s nama razgovarao, te do sada vrlo predano lobirao za klub. I kao što se on sportski nada i vjeruje u izbornu pobjedu svoje stranke, mi očekujemo bolju i učinkovitiju suradnju pobjednika, ma tko on bio.


Post je objavljen 24.03.2009. u 18:35 sati.