Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toastmasters

Marketing

Besplatno na radionicu govorništva 30.ožujka u Zagrebu

Dolazi ljeto, jeste li spremni?

Šetate plažom i lijepa djevojka vam dolazi u susret. Pokušavate smisliti nešto originalnije od: «Hej mala, otkud te znam?», ali mozak blokira i prilika da se upoznate s djevojkom svojih snova - propada.

Nova poslovna prilika, jeste li spremni?

Izabrali su vas da prezentirate godišnje rezultate odjela na sastanku uprave. Ruke vam se znoje, papiri se rasipaju po podu, znoj teče niz lice, glas drhti kao na izboru za Miss Teen.

Rješenje?

Da ne biste svako malo propadali u zemlju od srama, priključite se Klubu Toastmastera Zagreb i vježbajte savršen ulet za svaku priliku!

Dođite u ponedjeljak 30. ožujka 2009. u 19.45 sati na predstavljanje Kluba Toastmastera Zagreb na Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Pierottijeva 6, Dvorana 3, i saznajte kako poboljšati svoje komunikacijske vještine.

Ulaz je slobodan.

Završetak je predviđen oko 21 sat, nakon čega slijedi neformalno druženje.

Dolazak najavite na e-mail info@toastmasters.hr ili pošaljite SMS na broj 095/92 15 440.

Broj sudionika ograničen je veličinom dvorane.

Za sve daljnje informacije stojimo na raspolaganju:

Kruno Gajger, dopredsjednik za odnose s javnošću,
e-mail:info@toastmasters.hr
broj mobitela: 098/ 22 88 88

Kristina Bashota, predsjednica kluba,
e-mail:info@toastmasters.hr
mobitela: 095/92 15 440

O KLUBU

Od 1924. godine Toastmasters International pomogao je milijunima ljudi da postanu kompetentniji i samopuzdaniji pred auditorijem. Ova neprofitna organizacija trenutno ima gotovo 235.000 članova u 92 zemlje svijeta. Mreža klubova i pristup učenja kroz praksu pružaju siguran i ugodan put za unapređenje govorničkih i liderskih vještina.

Prvi hrvatski klub, Klub Toastmastera Zagreb, djeluje od 2005. godine i trenutno brojimo pedesetak članova. O našem radu i aktivnostima više doznajte na www.toastmasters.hr


Post je objavljen 23.03.2009. u 16:37 sati.