Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grlogasci

Marketing

Hvala velikim ljudima iz male Dubravice!

Vatrogasni zapovjednik VZO Dubravica po dojavi o požaru dimnjaka u Dubravici kod obitelji Kosec, Mikelec u srijedu 18.03.2009 u 19,50 sati uzbunjuje putem sms poruke članove interventne jedinice DVD-a Dubravica koji su u samo nekoliko minuta uspješno odradili svoj posao i spriječili širenje požara na ostali dio kuće.
U znak zahvale obitelj Kosec, Mikelec poslali su mail VZO Dubravica kojega u cijelosti prenosimo.

Hvala velikim ljudima iz male Dubravice!

Uvijek kada vidimo vatrogasce u svečanim uniformama na nekim skupštinama ili nekim vatrogasnim takmičenjima ne pomišljamo odmah na onu njihovu drugu stranu koju oni izvršavaju kad su u akciji gašenja vatre ili spašavanja nečije imovine.

Svatko od nas nada se da mu neće nikada trebati intervencija vatrogasaca pa tako ni mi osobno nismo nikada imali priliku vidjeti ih na djelu do te večeri 18.03.2009. u 19.50 sati. Od poziva pa do njihova dolaska nije prošlo ni 10 minuta.

Pod punom spremom, brzi, organizirani, spretni, hrabri, prisebni, smireni i nadasve puni lijepih riječi utjehe i nade u dobar ishod gašenja, u najgorim trenucima straha i neizvjesnosti, znalački su obavili svoj zadatak.

Ovim putem od srca zahvaljujemo vatrogascima iz DVD-a Dubravica: Levak Ivici (Braci), Stiperski Ivici, Stiperski Mati, Stiperski Tomislavu, Baršić Franji, Horvat Miroslavu, Nečemer Ivanu i Drčić Davoru što su spasili naš dom, a čitavom DVD-u Dubravica veliko hvala što postoji.

Ponosni smo što naša mala Dubravica ima toliko puno velikih ljudi.
Obitelj Kosec i Pepica Mikelec



Post je objavljen 23.03.2009. u 08:35 sati.