Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

UBIO GA TELEVIZOR: IZGORIO U FOTELJI NAKON EKSPLOZIJE

BEOGRAD
Piše: Ivančica Ladišić

Nitko od stanara nije ni znao da je u stanu izbio požar. Kum izgorenog muškarca osjetio je miris paljevine i našao izgorenog Furtulu Vukića.

Furtula Vukić (42) izgorio je u svom stanu u Beogradu u Srbiji. Prema prvim informacijama Vukić je sjedio u fotelji oko 6.30 sati i gledao TV, koji je eksplodirao, a muškarac je od njega bio udaljen oko metar i pol. Buknuo je požar, a vatrogasci i policija kasnije su pronašli pougljenjeno tijelo.

- Pretpostavlja se da se Vukić onesvijestio od siline eksplozije, a zatim je njegovo tijelo izgorjelo u požaru. Još se ne zna je li zadobio ozljede prilikom eksplozije. Istražit ćemo zbog čega je televizor eksplodirao i koliko je bio star - rekao je izvor blizak istrazi. Nitko od stanara zgrade nije znao da je u stanu izbio požar dok Vukićev kum Nenad Radovanović nije ušao u zgradu. Osjetio je miris paljevine iz stana i razvalio vrata.

- Stan je bio pun dima, kad je kum razvalio vrata. U dnevnoj sobi zatekao je uništen televizor i spaljeno tijelo u fotelji. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, no Vukiću nije bilo spasa. Liječnici su samo potvrdili smrt - ispričala je susjeda.
Vukić je bio porijeklom iz Crne Gore.

- Bio je povučen, pa nismo ni znali kada je kod kuće. Volio je piti, no nije se opijao ni radio probleme - dodao je susjed za press. 24 sata


Post je objavljen 19.03.2009. u 12:00 sati.