Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redbloodedme

Marketing

Depres i ja

U zadnje vrijeme sve češće čujem/čitam rogoborenje protiv reklama. S razlogom. Reklame kojima nas bombardiraju uglavnom su sranje nad sranjima (doslovno, ako uzmemo u obzir kakanje kod Karla koje je toliko popularno da je dobilo i svoju grupu na fejsbuku). Ja ću danas hrabro istupiti i riskirati glumljenje mete za gađanje trulim paradajzima i reći da sam naišla na reklamu koja mi se stvarno sviđa. Nova reklama za vip. Ako imalo gledate televiziju, vidjeli ste tu reklamu. Hrpa frikova koja pjeva po cesti. Jebiga, ja previše volim tu pjesmu da bih bila ravnodušna na tu reklamu (iako je pomisao na curu koja šeće po dućanu i pjeva malo spuki, mislim da bih se udaljila od nje vrlo brzo i velikim koracima). Drugim riječima, jebeš reklamu, volim pjesmu i grupu koja ju izvodi.

Počeli smo neslavno, ja sam bila mlada i neiskusna i nisam razumjela neke stvari. Za početak, zašto moja sestra mora slušati tako čudnu glazbu i tako glasno? Inače, imala sam traume od glasne glazbe otkad mi je buraz priredio eksplozivno buđenje (zvučnici na ušima, okretanje kotačića za glasnoću oštro udesno i puštanje nirvane). S vremenom sam ih prestala mrziti, ali nisam to htjela priznati seki. Ajme užasa, da volim isto što i starija mi sestra! U školi su se slušale Spajsgrls, Bekstritbojsi i Tejkdet, a samo moja beskrajno čudna frendica i ja nismo jer nam se nisu sviđali. Zato sam znala praktički cijelu diskografiju nekih čudaka za koje nitko nije čuo. To i nije jako veliki plus kad se pokušavate uklopiti. Danas si mislim da sam bila baš super. Mala alternativka, hehe.
Išla sam tek na drugi njihov koncert ovdje (u vrijeme prvog sam ipak bila još mala), i shvatila da je moguće doživjeti orgazam bez ikakvog fizičkog dodira. Veri najs. Na drugom sam završila pukom slučajnošću (u Ljubljani, odlučeno par dana prije) i za to mogu reći da je bio čisti nepotrebni luksuz. U čijoj sam svakoj sekundi uživala!
Sad me mili dragi pili da sam fensi pičkica jer sam dala 390 kuna za koncert grupe na čija sam već dva koncerta bila. I što se nadam da ću dobiti dvije karte za njihov koncert u Luksemburgu s kojim započinju turneju. Prijeti da će se prijaviti na tu nagradnu igru i prodat karte. Mislim da bih ga kastrirala da to napravi. Enivej. Naslov posta. Moj ih dragi uporno naziva Depres moud jer zna da mi diže tlak (iako, ako se za koncert idete pripremati tako da slušate cijeli dan album za albumom, i nije daleko od istine). Pa eto. Za neupućene, grupa se zove Depeche Mode i 21. svibnja ove godine nastupa u zagrebačkoj Areni. Ono visoko crvenokoso što će skakati negdje u prvim redovima bila bi vaša fizičarka.
Ovo je sa zadnje turneje, čini mi se, live izvedba pjesme koja je inspirirala vašu fizičarku za ovaj nadimak:



Post je objavljen 17.03.2009. u 22:38 sati.