Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

IZGORIO AUTOMOBIL NAČELNIKA VIRA

ZADAR

Noćas je u 2.48 sati na parkiralištu u Veslačkoj ulici u Zadru buknuo požar na automobilu Alfa Romeo Brera, zadarskih oznaka, koji se nalazi u vlasništvu Hypo-leasinga, a kojim se koristi tvrtka Capocommerce.Riječ je o automobilu kojeg je vozio načelnik općine Vir Kristijan Kapović, sin vlasnika Capocommercea, a koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj Kapović stanuje.

Zadarski vatrogasci su požar u potpunosti ugasili u 3.15 sati, nakon čega je obavljen očevid. Automobil je potom prebačen u PU zadarsku kako bi se izvršila dodatna vještačenja.Prema prvim preliminarnim nalazima isključuje se mogućnost da je požar podmetnut. Policija pretpostavlja kako je uzrok požara tehnički kvar, a tragovi za dodatna vještačenja se prikupljaju kako bi se utvrdilo što je točno na automobilu pošlo po zlu.

Sam Kapović koji je automobil ispred zgrade parkirao još jučer u 14 sati komentira kako mu nitko nije prijetio, te da ne vjeruje da je požar namjerno izazvan. Možda je grešom netko zapalio vozilo, a možda se i sam zapalio, ocjenjuje načelnik općine Vir.index.hr


Post je objavljen 15.03.2009. u 08:51 sati.