Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podloga

Marketing

zasto nam je zaobilaznica otvorena sat vremena ranije

kako nam vec mjesecima kopaju zaobilaznicu i ona je otvorena po sitemu; par – nepar ili kako vec, a ja je danas moram upotrijebiti naculila sam usi ujutro na obavijesti i prisilila se da zapamtim u kojem smjeru i kada je prohodna.
A takve informacije pamtim ko i vremensku prognozu tj. ne pamtim ;)
Ali
Danas sam zapamtila jer je komentar voditelja bio u stilu zato je danas ranije prohodna u smjeru zapada, zato jer nam prihaja doktor ivo u brodogradilite 3.maj da se uvjeri da su potpisali ta dva broda. Tko zan mozda koriste onu kemisku koja se kasnije moze pobrisati ;)
Ma nije to
Danas je godisnjica osnivanja hdz-a u Rijeci tako da je dr.ivo spojio sve zivo

Image and video hosting by TinyPic

preuzeto sa http://business.hr/

U 3. maju za Sanadera uređivali prilaz, u pripremi i transparenti zahvale premijeru?!

Branka Suvajac branka.suvajacatcharbusiness.hr

Dan prije posjeta premijera Ive Sanadera te ministara Damira Polančeca i Božidara Kalmete brodogradilištu 3. maj Mreža anarhosindikalista i anarhosindikalistkinja iz Rijeke javnosti je uputila otvoreno pismo u kojem stoji kako su iz kontakata s radnicima tog brodogradilišta doznali kako se za uređenje povodom premijerova dolaska potrošilo više od pola milijuna kuna.
Uređivali su se, kako tvrde u Udruzi, prilazni put i mjesto gdje će se održati skup, pa se iz Mase pitaju spadaju li i takve pripreme u antirecesijske mjere. U otvorenom pismu također kažu i kako je od strane direktora brodogradilišta Željka Starčevića službi održavanja izdana naredba da se izradi deset transparenata od kojih jedan navodno treba imati sadržaj "Hvala ti, Ivo".
"Treba dodati da u slučaju neizvršenja naredbe slijedi izvanredni otkaz ugovora o radu", stoji također u pismu.
Na upit o navodima iz pisma predsjednik Uprave 3. maja Željko Starčević za Business.hr je izjavio kako "nikakvih transparenata neće biti", barem koliko je njemu poznato. Opovrgava i brojku od pola milijuna kuna "ulupanih" u pripreme za premijerov dolazak.
"Malo smo uredili okoliš, posjekla se živica, sredio prostor koji je bio možda zapušten...", nabraja, ali dodaje kako za to nije potrošena velika količina novca. No, nije želio odgovoriti na pitanje koliko je novca točno potrošeno na uređenje.
Starčević kaže i kako na dan posjeta premijera neće biti nikakvog spektakla, jer se radi o običnom radnom danu: "Posjetit će nas premijer, imat ćemo potpis ugovora, obilazak..."
Sutra će u 3. maju naime biti potpisani ugovori o gradnji dvaju brodova za Tankersku plovidbu. Povodom njihova potpisivanja, kao i još pet ugovora iz programa gradnje brodova za hrvatske brodare do 2011. godine koje subvencionira Vlada, u četvrtak će u poslijepodnevnim satima 3. maj posjetiti Sanader, Polančec i Kalmeta.

eto reakcije i na forumu

Post je objavljen 12.03.2009. u 13:32 sati.