Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redbloodedme

Marketing

Jun(a)ci

Prije par godina domaće su televizije otkrile divan format rijaliti šovova, ali neću sad o tome, jer ta je tema obrađena već puno puta. A i nemrem pisati o nečemu što me apsolutno ne zanima. A rijalitiji definitivno spadaju u moju not interested listu. No jedan me rijaliti šou naveo na razmišljanje o ovome kaj hoću podijeliti s vama. Da preciziram, u pitanju je „Farma“ (samo nisam ziher tko se treba brinuti za svu tu stoku).

Daklem, u „Farmi“ se ne natječu obični smrtnici kao vi ili ja,ne, ne, nego jel... „krema“ hrvatskog društva, a i ponešto susjeda. I tako, odjednom nas sa svih strana krenu bombardirati najavama, i fotografijama sudionika. Gledam, i shvatim da ih znam jedva pola, ako i tolko. Dobro, nije baš da pretjerano pratim hrvatsku glazbenu i glumačku scenu, a ni po modnim revijama me se baš ne viđa. No, ajmo o ovima koje znam. Pa gledam, kak su Gotofčevi postali „selebritiji“? Ja sam za njih prvi put čula kad su se tukli, svađali, razvodili i svašta nešto, i to zato kaj su ispadali „bombastični“ naslovi po hrvatskim dnevnim novinama. I da vam pravo kažem, ni dan danas nije mi jasno kak su oni postali poznati. Pogotovo Antiša poduzetnik. Kog vraga poduzima da je poduzetnik?
A takva je situacija i sa masom drugih „selebritija“ (od kojih je također nekih 70% poduzima nešto). Hoće li mi tko objasniti kako je poznata postala Super Silva, osim po ogromnim sisama? Ili Modna Mačketina i Cigo? Kako se postaje stilist? ŠTO je to stilist?

Ali, budimo otvoreni prema svijetu!
Žan Klod Van Dam
Photobucket

Majkl Dudikof
Photobucket

Stiven Segal
Photobucket

Kristofer Lamber
Photobucket

I moja dva osobna favorita:
Dolf Lundgren!
Photobucket
ČAK NORIS!!!
Photobucket
Kako su ove spodobe dosegle svjetsku slavu?

Tolko od mene.
Nisam pametna danas.
Čitamo se.
Pusa od fizičarke.


Post je objavljen 10.03.2009. u 23:45 sati.