Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-udarnik

Marketing

Kad smo svi mislili da će s dolaskom lijepog vremena započeti i treninzi vani, svaki put pred trening vremenska prognoza se pogoršava i svaki put kiša pada. Ali kako je nama tako je i drugima. Treba odraditi nekoliko kvalitetnih prijateljskih utakmica i mislim da će biti spremni za proljetni dio sezone. U srijedu je najavljena utakmica protiv Obrezine u 19 i 30. Naravno ako će dopustiti vremenski uvjeti.
Ali da se vratim nekoliko mjeseci unazad. Na 11. Božićnom turniru u malom nogometu koji se održavao u srednjoškolskom centru "Bakarić" osvojili smo 1. mjesto u kategoriji prstića koji su u finalnoj utakmici na penale pobjedili vrlo dobu ekipu NK Gorice. Na tom turniru i naš prvi i jedini golman Karas osvojio je nagradu za najboljeg golmana.
Naravno da su se i dalje obavljale obveze treniranja u NC Panadić, gdje je u nekoliko navrata odigran mini prijateljski turnir gdje su sudjelovale ekipe NK Gorice, NC Šalata i NK Udarnik.
U proljetni dio prvenstva ulazimo s 3 boda prednosti nad NK Interom s kojim se sastajemo u prvom kolu. Ostati neporažen u toj utakmici i osvojiti tri boda protiv Bistre bit će presudno za nastavak prvenstva i osvajanje prvog mjesta.


Post je objavljen 10.03.2009. u 10:32 sati.