Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/shalom1

Marketing

Video iz Iloka (31.01.2009.)

SHALOM!

Konačno novi post, novi video! Isprika za dugo razdoblje bez posta...
Od prošloga posta do danas puno se toga dogodilo kako u materijalnom smislu tako i u duhovnom. Kupili smo razglas, izradili svoje pjesmarice. Što reći - sam se Gospodin pobrinuo da se nađe dobrih ljudi koji su nam donirali novac. Osim toga, u našoj župi je gostovao pater Marko Kornelije Glogović i održao nezaboravnu duhovnu obnovu i zapalio srca u zboru Shalom. Ta obnova nas je nagnala na novu duhovnu obnovu i to baš kod patera Marka u Sveticama nedaleko Karlovca. Tamo smo bili 3 dana 27.02. - 01.03.2009. i tada se vatra Duha Svetoga još više razbuktala u nama! Riječima se ne može opisati taj doživljaj...
Mjesec dana prije duhovne obnove u Sveticama 31.01.2009. gostovali smo u Iloku i pjevali na duhovnoj obnovi koju je predvodio fra Rozo! Hvala Isusu što imamo sve više ovakvih svećenika! Počelo je!
Dolje možete pogledati video isječke iz Iloka!

DAJEMO TI SLAVU (Velik si)ISUS U JUTROON JE VLADARRUAHSILAN BOGSLAVI, SLAVI, KĆERI SIONSKATI SI U SLAVLJENJUEVENU SHALOM + ŽELIM KLICATI + RADUJ SE U BOGU + ŽIVOG ISUSA SLAVIPost je objavljen 06.03.2009. u 20:30 sati.