Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

EDUKACIJA PRIJE SVEGA

PETROVSKO
Piše: Krešimir Presečki

U subotu, 28.02.2009. Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrovsko održalo je svoju redovnu 36. izborno izvještajnu skupštinu. Uz podneseni izvještaj o prošlogodišnjem radu i financijski izvještaj, usvojen je i program rada i financijski plan za 2009. godinu.

Isto tako izabrano je i novo vodstvo. Novi predsjednik DVD-a Petrovsko je Željko Presečki, dipl. ing. sigurnosti, koji je u svom obraćanju naznačio smjernice koje će karakterizirati sljedeći četverogodišnji mandat.

Središnja pozornost je zaštita i spašavanje ljudi i materijalnih dobara Općine Petrovsko, po potrebi i šire, za što trebaju dobro obučeni i educirani prije svega ljudi, nakon toga i sredstva s kojima će tako educirani vatrogasci vršiti zaštitu i spašavanje, a u suradnji s Vatrogasnom Zajednicom KZŽ, Državnom upravom za zaštitu i spašavanje, Javnom vatrogasnom postrojbom Grada Krapine i Zagorskom Javnom Vatrogasnom postrojbom, te susjednim vatrogasnim društvima.

U novi upravni odbor uz predsjednika Željka Presečki izabrani su: Vladimir Koren, Vinko Hršak, Dražen Leljak, Janko Poslončec, Slavko Frljužec, Dražen Mužar, Dragutin Poslončec i Krešimir Presečki. U nadzorni odbor izabrani su Josip Podgajski, Dominik Presečki i Davor Bolfek.


Post je objavljen 06.03.2009. u 14:30 sati.