Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysterymjackson

Marketing

Press konferencija Michaela Jacksona u Londonu

Image and video hosting by TinyPic


Danas oko 18:30h ja i moja sestra smo gledali live prenos pressice od MJ-a, i bili smo toliko nestrpljivi dok smo čekali da prenos konačno i počne. Očekivao sam nešto duže obraćanje publici, ali to je bilo veoma kratko, svega 4 - 5 minuta. Istovremeno sam bio i sretan i ljut. Sretan što ga vidim, što izgleda fenomenalno, a tim pobija sve zle jezike koji uvijek pokušavaju da mu naškode, a ljut što će se na koncerte čekati par mjeseci. Ali drago mi je da će ih biti. Nisam siguran što je trebalo značiti to što je rekao da će to biti zadnji koncerti u Londonu, ali budemo vidjeli, vrijeme je pred nama. Nadam se da će to važiti samo za London! ove prve dve fotke sam uspio uloviti tjekom prenosa, ostale su sa dnevnik.hr.

Image and video hosting by TinyPic




Pressica Michaela u Londonskoj O2 areni

Image and video hosting by TinyPic

''To je to! Ovo će biti moji zadnji nastupi u Londonu. Kada kažem zadnji, to stvarno mislim. Vidimo se u lipnju. Volim vas. Vidimo se u lipnju.'', rekao je Michael Jackson tisućama okupljenih fanova u londonskoj O2 areni, koji su oduševljeno pozdravili njegov dolazak na presicu koja je kasnila skoro dva sata.Michaelovo obraćenje bilo je kratko, trajalo je svega nekoliko minuta no bilo je nabijeno emocijama.

Image and video hosting by TinyPic

Michael će održati 10 koncerata u londonskoj O2 areni, počevši od 8. lipnja. Karte se već mogu rezervirati na internetskoj stranici michaeljacksonlive.com, a s prodajom će krenuti 11. ožujka.

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 05.03.2009. u 22:00 sati.