Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysterymjackson

Marketing

Michael Jackson sutra će službeno najaviti povratak

Image and video hosting by TinyPic

Čini se da vijesti o Jacksonovim koncertima ipak nisu bile 'novinarska patka'. Jacko je za sutra sazvao tiskovnu konferenciju na kojoj će obznaniti detalje povratka.
Tu je informaciju potvrdila i Celena Aponte, glasnogovornica londonske O2 Arene. Michael Jackson jučer je stigao u London, a prema nekim izvorima, u planu je čak trideset koncerata pred londonskom publikom, prenosi Associated Press.
Nakon financijskog posrtanja, problema sa zakonom i zdravstvenih briga, Jacksona je nedavno tužio jedan bahreinski princ, tvrdeći da je uložio milijune dolara u njegov glazbeni povratak, koji se nije dogodio. Spor je riješen izvan suda, a nije poznato koliko je Jackson platio princu.

Impozantna Arena O2, nekadašnji Millennium Dome, postala je omiljena destinacija za koncertni povratak nekadašnjih glazbenih idola. Prošle je godina tamo nastupio Led Zeppelin, Britney Spears je odradila osam koncerta u kolovozu, a 2007. Prince je nastupio čak 27 dana zaredom.

Izvor:Dnevnik.hr

Već duže vrijeme ovi koncerti u O2 Areni su najavljivani i drago mi je da će MJ konačno početi raditi na tome. Nadam se da će napraviti pravi spektakl i da će svijet opet baciti pod noge! :-)

Post je objavljen 04.03.2009. u 16:22 sati.