Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

56. objetnica smrti druga Staljina

Drage drugarice i drugovi!!!!!!

Na današnji je dan od posljedica moždane kapi umro Veliki Generalissimus, drug Josif Visarionovič Džugašvili Staljin.

Oko smrti tog velikog čovjeka do dana današnjeg postoje mnoge teorije urote, a ima ih više.
Jedna od najzanimljivijih je ona koja govori o eventualnoj umiješanosti njegovih bližih suradnika u njegovu smrt. To je lako moguće, s obzirom na to da su mu ti isti suradnici godinama smještali, podmetali i da ga povijest i dan danas nepravedno smatra velikim negativcem. U to društvo svakako spadaju Vjančeslav Berija i Nikita Hruščov čiji potomci danas priznaju kako su im očevi govorili da su bili presretni jer je Veliki Generalissimus pravovremeno umro. Jer da nije, tko zna u kojem bi gulagu završili (s pravom!).

S obzirom kako sam ja jedini staljinist u svojoj Partiji, ne bi imena svojih drugova uvlačio u ovo.

Ali činjenica je i ostaje, ma što lažni povjesničari ljudima i djeci u školama plasirali - drug Staljin bio je čovjek koji se od svojih ranih dana borio protiv klera, feudalizma, kapitalizma, nacizma i pri kraju života lože koja je kriva što ga povijest pljuje, iako je pobijedio Hitlera i Evropi i svijetu donio mir i demokraciju. Borio se za običnog čovjeka, radnika, intelektualca i seljaka, a prema kriminalcima i lopovima je bio izuzetno okrutan kako je i red. Što bi mi u Hrvatskoj dali da sad imamo vođu poput velikog Kobe, da nam Hrvatsku dovede u red, uvede pravdu i poštenje? Takve stvari ipak imaju neizmjernu vrijednost.

Kriminalce, lopove, fašiste, desničare, ustaše, mafijaše i ostali ološ, šljam, bandu, bagru i govna kakvi nažalost vladaju Hrvatskom i konstantno uništavaju život običnog čovjeka, drug Staljin bi drage volje i bez puno razmišljanja poslao na strijeljanje ili duge zatvorske robije sa prisilnim radom.

Nažalost, veliki Maršal Tito i jugoslavenski komunisti su u to doba bili veoma posvađani s drugom Staljinom i Sovjetskim savezom. Međutim, krivica tu spada na pojedine članove (domaće izdajnike u vlastitim redovima!) koji su namjerno sjebali prijateljstvo dvojice velikih vođa, pod utjecajem zapadnog imperijalizma i stoga ih ne treba uopće smatrati komunistima već stranim plaćenicima.

Zbog svega navedenog izuzetno cijenim lik, djelo i osobu velikog druga Kobe, Sosa, odnosno Staljina i živim u nadi, vjeri i ufanju da će se jednog dana roditi i doći na vlast čovjek njegove karizme i svijetu ponovo donijeti poštenje i mir, radnicima tvornice i samoupravljanje, a kapitalističkoj i fašističkoj ološi smrt.

Veliki Generalissimus, Koba "Čelični" Staljin

Image and video hosting by TinyPic

NEKA MU JE VJEČNA SLAVA!



Post je objavljen 05.03.2009. u 00:01 sati.