Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gettingbetter

Marketing

Odluke, koncerti i muško spolni organ

Već sam više puta pričao o tome kako osim pisanja posteva na ovom blogu, pišem razne tekstove koji normalno nisu objavljeni, već stoje na raznim mjestima u sobici. Razlog zašto to govorim je u tome da što manje koristim kompjuter motivacija bude veća, a ona umjetnička strana opet dolazi na vidjelo, tako da zadnja dva teksta koja sam napisao na papire mi se full sviđaju, jeste da bi teme mogle biti malo bolje obrađenije, al' osjećam onaj blagi ponos, pa i poboljšanje kroz dane...

No...znate ono što sam pričao da trebam kompjuter izbaciti?
Koliko god bi ja to htio, nemamo ga kamo smjestiti, tako da će to očito potrajati malo duže od očekivanog...al' oke, dobro je i ovako.
Inače, odrekao se totalno MSN-a i Facebooka, što je smanjilo moje korištenje kompjutera. I drago mi je zbog toga...sada još samo trebam početi učiti i wo-ho, I made it ;)

Oke, o ovome ću vas i dalje obavještavati, u međuvremenu, lukica (inače to sam ja xD) planira napraviti ono što je davno rekao da će napraviti, no postoji razlika između sada i tada. Sada znam način realizacije toga što želim...
Kao što rekoh umjetnička strana mi dolazi do izražaja, pa tako imam osjećaj da ću ovaj put nešto stvarno i učiniti. Samo trebam se potruditi malkice i potražiti pomoć od nekih ljudi...the rest will come.

A sada ću malo pričati o koncertima na kojima sam bio u zadnja dva tjedna, ono od kada mogu normalno hodati, jedva čekam petak i subotu da odem negdje, naslušam se dobre glazbe i zabavim kak treba...

Prvi fest na koji sam išao jest, ni više, ni manje nego li Carnival Party koji je trajao dva dana. Prvi dan (=rock) nastupili su Lollobrigida, Ramirez, Svadbas, Disco'n'action i još neki (xd). Koliko god band Lollobrigida bio ženskast, ja njih obožavam i boli me ona stvar za sve koji me osuđuju što njih slušam (većina ne zna ni ko su oni tako da even better), nakon te pop trance disco glazbe slijedi malo kvalitetnog rocka, Ramirez. Iako ih nikad prije nisam baš slušao, zadivili su me. Baš su im pjesme lijepe, a posebno mi se sviđalo kad smo zatvorili oči i samo se micali u ritmu glazbe....nakon njih Svadbas...samo ću reći, užas. Nijedna pjesma njihova mi se ne sviđa, jedino ona ispopularizirana koju je masa čekala...."raširi ruke, ruke su ti snažne, upri iz sve snage, nek se cijedi znoj...". D'n'A je slijedio, ja ih nisam slušao, morao otići, al' vjerojatno su izrockali šator. Nakon samo prvog dana ja sam bio zadovoljan, a drugi dan?


Drugi dan (=electro) nadišao je moja očekivanja. Vitalic, Riton, Les petits pilous i ostali su savršeno odradili posao. Ono, iako its not my thing, nakon koncerta ja više nisam mogao hodati, a kad me taxi doveo do moje ulice ja sam ostao malo sjediti na stepkama, tek tolko da mi se stiša glazba u glavi. No ja sam imalo vrlo mala očekivanja za to jer kad sam došao, dočekao me zvuk Gypsy band Skandal od kojeg sam dobivao strašne glavobolje, a bome i koljenobolje. No nakon posjeta kafiću Dva lava, bol je izliječena, te sam bio spreman za novi pohod u šator. Tamo me dočekao Mark Ash (ja mislim xD) i party je počeo....

Carnival Party 09 bio je odličan i to ne samo zato jer ja nisam bio na ovakvim eventima punih 3 mjeseca (a i više), nego zato jer zaista jest. Oke onima starijima nije bilo neš, pošto je šator bio pun mojih vršnjaka...al' oke preko toga moraju preći. Ja sam pogotovo zahvalan Tuborg Green-u što je doveo i rock dan u ovaj fest, na slijedećem je zagarantirana zabava, a ne bih se čudio da uvedu još jedan dan.

Prošlo je tjedan dana od 20. i 21.2. kada je došao na red band Vatra. Ovo sam čekao...ahm...od svog prvog koncera pred godinu dana. Da odem na koncert grupe koju obožavam i kojoj znam skoro pa sve tekstove...samo da se podsjetim propusta kroz godinu. Rokaj turneja (Hard Time+Osmi putnik+Cota G4+Father), Mandrili (x3), Vatra, Bijelo Dugme, The Rasmus, pa čak i Maksima Mrvicu.
I došao je taj dan...čak sam dobio i besplatne ulaznice preko "muzika.hr"...zamislite sad koje moje uzbuđenje bilo, ste zamislili?
E pa shitara. Cijeli taj dan sam bio pesimističan, bezvoljan...u mso-u (muškom spolnom organu)....

I onda se pitam, ću ja biti opet onak živahan, koji će se smijati do suza....ili je sada vrijeme kada ću plakati crne suze? Thats life, I know.

No da nastavim...nakon retardacije u Corsu, di stvarno nisam znao ko koga prca, krenuli prema Palachu. Pola sata nakon što smo došli, počeli su svirati...aaaaa....taj osjećaj. No svi su samo stajali...a meni je trebalo 3 pjesme da se pokrenem i dođem u prve redove...i tada su se redale sve pjesme: Mornarska majica, Lak za nokte, John Travolta, 00:50, Privatni Pakako, Ruska....a kako su one išle jedne za drugom, moj glas je postajao sve slabiji i slabiji...no i Dečaku je postajao sve slabiji i slabiji, tako da je Rusku jedva i otpjevao...no dobro, ispustio je dušu tamo, me happy. xD
Nakon svega toga, dao je gitaru. Ja gledam tu gitaru kako ju Ivan Dečak predaje, i ne znam zašto, al' nisam išao tam' da ju pokušam osvojiti. Ne znam stvarno, al' sam debil. No nakon nekog vremena ja sam se sjetio da bih mogao skočiti po tu gitaru, no tada je već bilo prekasno, već su tipica i tipac se borili oko nje...a ja sam morao ispustiti onaj mali djelić gitare koji sam držao lijevom rukom. Wo-ho (-.-).
I tada je i taj koncert završio, ja sam htio još...barem još 3x ovako, al' ljudi su odlazili, vidio se kraj. I buuuu :(
Kasnije smo išli do Rivera di su najavili muški striptiz 8. marta, a sve cure tam' su se napalile na sam pomisao toga....a nek' im bude. Ja odoh u Clinton (xD).
I tako sam se ja nauživao tih koncerata, sad samo gledam što je slijedeće. Koliko sada vidim, neki veći event za mene zbiti će se 20.3., kada će Shamrock nastupiti u Palachu...irski folk pomješan sa rockom...ma di ćeš bolje? :D

Eto...to bi bilo sve od mene, za danas. Malo se post odužio ha? Nećete ga pročitati, jelda? Ah...vot-ever.
Za kraj vam ostavljam dva nova videospota, jedan je od Vatre i zove se Svijetla i sirene, a drugi je od Depeche Mode-a sa pjesmom Wrong.
Uživajte i pozdrav.







Post je objavljen 02.03.2009. u 20:34 sati.