Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NA GODIŠNJOJ SKUPŠTINI DVD-a KOPRIVNICA DODJELJENA PRIZNANJA

KOPRIVNICA

Gosti, među kojima su bili predstavnik Koprivničko-križevačke županije Stjepan Behin, dogradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak, predsjednik Vatrogasne zajednice županije Marijan Kicivoj, županijski zapovjednik Slavko Tucaković, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić.Izabrano je i novo rukovodstvo na čelu s predsjednikom Nikolom Sočevim.

Nikola Sočev će i dalje biti predsjednik, a Slavko Tucaković zapovjednik DVD-a Koprivnica, odlučili su članovi društva na 135. godišnjoj izborno-izvještajnoj skupštini. U nazočnosti brojnih gostiju iz Grada i Županije, njihovih vatrogasnih zajednica, te prijatelja iz Gasilskog društva Domžale Mesto iz Slovenije, usvojen je iscrpan izvještaj o radu kao i plan za ovu godinu, u kojem posebno mjesto ima obilježavanje 135. godišnjice DVD-a Koprivnica. Za tu prigodu najavljeno je bratimljenje sa Gasilskim društvom iz Domžale Mesta.

Izabrano je i novo rukovodstvo na čelu s predsjednikom Nikolom Sočevim, potpredsjednik je Stjepan Varmuža, zapovjednik Slavko Tucaković, dozapovjednici Velimir Mihac, Mario Radotović i Maja Kobor, tajnik Nikolina Sočev, blagajnik Danijel Topalović a članovi: Vinko Zamljačanec, Tomo Ernečić, Božidar Bartolec, Zvezdana Tot, Danijela Premec, Martina Canjuga i Marica Korolija. Predsjednik Nadzornog odbora je Vinko Ostriž, a članovi Ivan Vitelj i Dalibor Mađer.

Na skupštini su uručena i priznanja zaslužnim članovima - za 10 godina vjernosti društvu primili su ih Ivan Baniček, Danijel Lupinski i Zvonimir Pandurić. Diplomu počasnog vatrogasnog časnika primili su Tomo Ernečić, Ivan Krleža, Ivan Vitelj, Dragutin Rendić i posmrtno Josip Premec. Također, u DVD Koprivnica primljeno i nekoliko novih članova, među kojima dogradonačelnica Vesna Želježnjak. radio Koprivnica


Post je objavljen 02.03.2009. u 14:00 sati.