,61.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

14 godina kiss

Danas moja Velika navršava 14 godina. Koliko puno a koliko malo... Kad sazrije, vjerujem da će iz djetinjstva imati pregršt lijepih uspomena. Svi vi koji imate djecu znate koliko je teško odgajati sretno i uspješno dijete. Bojiš se da ga ne zagušiš vlastitom ljubavlju i brigom, s druge strane pokušavaš ga usmjeriti, naučiti disciplini, usaditi mu prave vrijednosti. Katkad - nažalost čak i često - poštenje i pristojnost ne donose rezultate jer se svijet oko nas dobrano pokvario i iskrivio. I onda, na tren al samo na tren, pomisliš da bi djetetu više pomogao da ga naučiš pronicljivosti, iskorištavanju prilika i ljudi, prevari, bezobzirnosti. Ali, dokle god ima ljudi koji prepoznaju i cijene i vrednuju plemenite osobine, ima nade u svijet. I mlade.

Što će Velika postati kad sazrije, čime će se baviti, hoće li biti sretna, poštivana i nagrađivana - ne znam. Mi smo je mazili i pazili i poticali. Njen svijet sve više određuju i vrednuju njeni prijatelji i okolina. Ptič ima krila, stasao je za let. Prvo kratki pokušaji koji uvijek završe povratkom. A onda i odlazak iz gnijezda. Tajo i ja ćemo uvijek biti spremni pomoći i usmjeriti. Ali će proći neko vrijeme dok ona to ne prihvati.

Uspomene na dane prije 14 godina nosim u sebi. Dok mi ne ispare iz glave. Sad bolje da prestanem. Da ne padnem u sevdah. cerek

Sretan rođendan, mamina velika Potočnice! kiss

Post je objavljen 28.02.2009. u 11:18 sati.