Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mostarskemazoretkinje

Marketing

Izbor najboljih sportaša grada Mostara!

Početkom svake godine Sportski Savez grada Mostara organizira Izbor najboljih sportaša godine našeg grada za proteklu sezonu. Od protekle godine i Mostarske mažoretkinje su postale službeno članice Sportskog saveza te se time i službeno uvrstile u vodeće predstavnice svoga grada na Neretvi u području sporta i plesa. Stečeno je jedno veliko povjerenje i prijateljstvo između nas i predsjednika Sportskog Saveza gosp. Hasana Šišića koji je u nama prepoznao kvalitetu koju smo kroz dugi niz godina gradile .
S toga je bilo i sasvim očekivano da ćemo kao plesačice i hostese sudjelovati u toj velikoj svečanosti! Ali ono što je bilo jedno zaista veliko iznenađenje za nas yes je to što smo ove godine MI bile te kojima je uručeno veliko priznanje - naime dobile smo posebno „Priznanje za postignute uspjehe u 2008. godini i međunarodnu promociju GradaMostara!“.
Zaista, velika čast je bila stajati na bini i primiti priznanje Sportskog saveza grada Mostara zajedno sa svim najvećim imenima u području sporta u našem gradu! Sve naše medalje sa svih državnih i europskih prvenstava koje smo dobili i kojih će u budućnosti nadamo se još biti, sada su ušle u sportsku povijest našega grada !
Hvala Sportskom savezu, a MI ćemo nastaviti i dalje sa punim žarom do još većih uspjeha!!
smijehmahsretan



Post je objavljen 17.02.2009. u 23:57 sati.