Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

tango osjecaja..



Za ples nisu potrebne oci. Potreban je osjecaj, cvrsta ruka, muskost i sigurnost. Onaj koji nije siguran u sebe nebi me poveo. Mora me obuzet a ja moram ceznut. I u mraku treba znati korake..



Gard Al Pacina ili Gere-ovski seksipil nisu presudni al prepoznat to u muskarcu je prednost : od pogleda, ostrih crta lica, cvrste ruke.. Ritam? Tango, neovisno radilo se o Tom Waitsu ili Gotan projectu, tek klasici.. ritam je isti i zove se tango.



Moja ceznja je tango i moje oci zavila bi marama, pustila bih da me se vodi i da me se osjeca, bez predumisaja i zaljenja. Ne bih dvojila..vec bi imala svoj tango osjecaja.

Erotika ovog plesa ponudila bi sokovima strasti da se rasplamsaju i ubrzaju kao sto samo ime govori.. tango potjece od bubnja a srce ljubavnika bubnja jace od srca samca.

Mozda tango potjece od crnackog plesa i spoja spanjolske melodike. Mozda. No, zelim biti ciganka i besramno plesat svoj tango osjecaja, prepustena samo njemu. Ja Jenny, On Richie..i moje oblo tijelo savijeno uz njega.. korak po korak.. i tango osjecaja.

Post je objavljen 16.02.2009. u 12:54 sati.