Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

Žao mi je Gabrijel, žao mi Tena...

Iako nije kriva Tena moja nesuđena ljubimica, već kriv je stari lažljivi prevarant, splasnula mi je želja da ju imam u štali.

Desetak minuta nakon ovoga lonžiranja desila se nesreća.



inaće dobra malo živahna kada ju je trebalo osedlati a, njezin još uvijek vlasnik prepredenac tvrdio je da je ona ujahana i da ju je on sam jahao,
blago rečeno lagao je.....

Gabrijel dečko koji je na konju od svoje 8. godine znaći već 20 godina sa njima i u natjecanjima i sam vlasnik predivnih konja, jako teško ju je osedlao jer se plašila, što je već pomalo budilo sumnju u vlasnikve riječi ipak osedlao je i još malo lonžirao, (umarao u krug)



i nakon toga stavio samo jednu nogu i pripremio se oprezno da ju uzjaše
ona je podivljala skočila ravno u zrak na sve četiri valjda 1,5 m strašno je to bilo vidjeti masu od 700 kg u zraku.

A Gabrijel iskusan jahač odbacio se od nje na tlo kako ga nebi zakačila i krivi doskok noga sa strane i ode na žalost koljeno.
Strašnu bol je osjetio uzeo sam ga na ruke i u auto pa s njim za Zagreb.
danas je u gipsu do bedara od nožnih prstiju, i možda mora i na operaciju, strašno.

A ovaj prepredenac toliko hlapljiv za par tisuća eura pa po cijenu stradavanja ljudi nije želio reći da ta kobila nije ujahana, da je to prije rekao a ne kada je več bilo kasno svakako bih ju uzeo i dao Gabrijelu dva mjeseca da ju ujaha, ali po proceduri kako to ide, imao bih za dva do tri mjeseca vrhunskog konja sa izvrsnim papirima i vrlo vrijednog nakon dresure .

pogledajte samo njezin stav, ali jako ljut .



No sada ne znam što da činim, ona se dopada meni, dopada se Gabrijelu iako je nastradao, no ja ju ipak više ne želim iako nije ona kriva ,a i moj trener biće sigurno van funkcije 2 mjeseca .
to me strašno pogodilo.

zato sa sada moji postovi do daljnega su bez konja.





Post je objavljen 14.02.2009. u 16:17 sati.