Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Žezlo 7 kamenova

Ideal Servis d.o.o. iz Kaštel Starog i dalje šalje svoje umotvorine. Jučer mi je stiglo pismo, zaista ne znam više koje po redu, od "jedne od posljednjih velikih vidovnjakinja današnjice" Donatelle Reyes. Ovaj put, malo za promjenu, nudi mi "Žezlo 7 čakri".

Zalud tebi, o Donatella, tvoje veliko vidovnjaštvo. Osim što mi od početka ove jednostrane korespondencije pisma stižu na nepostojeću adresu a poštar donosi jer me pozna, ovaj put je teta Donatella otišla korak dalje. Pa me pretvorila u muško. Lijepo piše na adresi a i u pismu mi se obraća kao muškarcu – gospodin Taj-i-taj. Mislim, halo?!!!

Što radi to verispešli Žezlo? "Može i mora potaknuti temeljitu pozitivnu promjenu u korist osobe koja ga posjeduje... Čim dobijete ovo Žezlo vaša će se privlačnost pojačati (pa zar može i više od ovog trenutnog intenziteta???), ponovo ćete osjećati radost življenja, povećat će se vaša osobna moć (o, pa ja sebe već odavna doživljavam kao vrlo jako moćnu žemu) i vaša sreća... Isto tako i čudesnu moć nad određenim događajima koje možete "prisiliti" da se dogode i to gotovo toliko lako kao da ste samo zapucketali prstima (idešššš!)... U svakom slučaju, kao što znate, moje formalno i potpuno tridesetodnevno jamstvo vas štiti u potpunosti (hvala, o hvala). Ne postoji ako niti ali. Ili će se ovo što vam govorim – i više od toga – ostvariti, ili ćete mi natrag poslati moje ´Žezlo 7 kamenova´ a ja ću vam nadoknaditi sav vaš novac bez ikakvog prigovora."

Nda. Samo 249 kn, umjesto 398 kn. To je kao rasprodaja, sniženje cijena, što li... Uz "iskreno jamstvo". Čula sam da je na Potrošačkom kodu bio prilog baš o tom starokaštelanskom "idealnom" servisu. Jednu ogorčenu udovicu svako malo uznemiruju pisma tih bezobraznih vidovnjaka, čarobnjaka i prodavača magle. Pisma upućena njenom pokojnom suprugu. Pa se žena s pravom pita kako ta vidovnjakinja ne vidi da čovjeka odavna nema među živim dušama...

Činjenica je da će ovakvih mutikaša i izmuzivača novca biti toliko dugo dok ima naivaca koji vjeruju u takva čuda i plaćaju raznorazne talismane, lančiće, štapove i slične gluposti. Što će reći – budućnost je ovim vidovnjacima zagarantirana...


Post je objavljen 13.02.2009. u 10:03 sati.