Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenadtv

Marketing

POPULARNU R'N'B PJEVAČICU BRUTALNO PRETUKAO NJEZIN ZARUČNIK Rihanna mora na plastičnu operaciju zbog ozljeda

POPULARNU R'N'B PJEVAČICU BRUTALNO PRETUKAO NJEZIN ZARUČNIK
Rihanna mora na plastičnu operaciju zbog ozljeda
Rijeka 12.02.2009 17:55




Ozljede koje su očevici opisali kao »užasavajuće« – rasječena usnica, razbijen nos, uz masnice po čitavom licu – dovoljan su dokaz da je fizičko nasrtanje 19-godišnjeg pjevača Chrisa Browna na zaručnicu, pop princezu Rihannu bilo itekako brutalno. Podsjetimo, incidet između poznatog r'n'b para dogodio se u nedjelju, no iako točan povod još uvijek nije poznat, izvori bliski policiji Los Angelesa otkrivaju kako je napadu šakama prethodila glasna i dugotrajna verbalna svađa između dvoje zaručnika.
Nakon što je netko u blizini čuo povike poznate 20-godišnje pjevačice, ubrzo se pojavila i policija, a Rihanna je navodno odbila medicinsku pomoć na poprištu događaja. Ipak, vidljive ozljede – nagnječenja na licu, goleme otekline i masnice sa svake strane njenog lica, kvrge, pa čak i tragovi ugriza – bili su dovoljan motiv policiji da pjevačicu odvedu u bolnicu Cedars-Sinai u Los Angelesu. Prema prvim izjavama liječnika, ozljede su toliko ozbiljne da bi mogla završiti i na operacijskom stolu.
S druge strane, nakon što se sam prijavio policiji, američki glazbenik Chris Brown iz pritvora je pušten uz jamčevinu od 285 tisuća kuna. Takav je ishod pjevačicu dodatno uzrujao, pa je policiji odlučila otkriti detalje njihovog lošeg odnosa, kao i čitav niz informacija o njegovoj problematičnoj obitelji zbog koje je navodno prilično nestabilan. Policija protiv Browna priprema optužnicu te apelira kako detalji poput snimaka, fotografija i dokumentacije ne bi smjeli izlaziti u javnost, jer samo mogu naškoditi istrazi. Zbog fizičkog napada na svoju djevojku, Chris Brown može dobiti i do devet godina zatvorske kazne.

Post je objavljen 12.02.2009. u 17:55 sati.