Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sdbnovaci

Marketing

Sa Gospodinom koracamo i kroz sesti mjesec

Image and video hosting by TinyPic

.
Evo nas opet!!! Nakon kraceg ne javljanja, u gužvi izmedju svih nasih obveza ukrali smo sami od sebe malo vremena da podjelimo s vama ono sto smo zivjeli u zadnjih dva tjedna.Nasi novicijatski dani prolaze jako brzo, sto zeli reci da nam nije dosadno i tesko. Vec smo zagazili u sesti mjesec.

Kao sto ste mogli vidjeti 31.sjecnja je bio dan naseg utemeljitelja, ili jos ljepse Oca, ucitelja i prijatelja svih nas mladih.
Dragi nasi jako lijep dan smo proveli u Valdoccu, mjesto na kojem je zapocelo nase salezijansko djelo.
Citav dan smo, mi novaci animirali svete mise, molitve. Imali smo razlicite " zadace" od animiranja pjesama, pricescivanja, ministriranja do djeljena slika nasih svetaca te upisivana svetih misa.
Ono sto je bilo najljepse sto smo taj dan vidjeli na jednom mjestu tisuce hodocasnika koji se s ogromnom poboznoscu utjecu sv Ivanu Boscu.
Jos jedna stvar, koja nas je jako razveselila je bila prisutnost naseg vrhovnog poglavara don Pasqual Caveza, danasnjeg don Bosca.

Taj dan mi novaci smo se sreli i sa nasim bogoslovom Goranom, pa smo malo i u nasem Hrvatskom bratstvu proslavili za nas veliki blagdan. Proslavili smo rodendan i naseg soca don Ivana Ghidine. Bilo je veselo.Ostalo vrijeme bili smo manje vise kuci, u obvezama jer nas ceka toliko posla i toliko susreta u narednim tjednima.
slike-klik-

Ono i sto vam mozemo reci, da se cujemo sa nasom subracom, novacima od prosle godine, koji su jako dobro, sada imaju ispite na fakultetu, i hrabro idu naprijed, u nasim su molitvama kao i vi nasi posjetitelji, a tako i vama preporucujemo da molite za njih i za nas, za nasu družbu, da bude sto vise, pravih, kvalitetnih i potpuno predanih navjestitelja evandjelja, kao sto cemo, vjerujemo biti mi.

Puno vas pozdravljaju vasi novaci.
Neka vas Gospodin obaspe obiljem svoga blagoslova.
Do skorog javljanja i uvjek zajedno u molitvama.


Post je objavljen 10.02.2009. u 20:17 sati.