Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Zimska liga Lagvić, 2008/2009 - 10. kolo (TOTALNI HENDIKEP)



Ispunio sam si veliku želju, a to je sudjelovanje na Zimskoj Lagvić ligi. Zadnje, 10. kolo mi nije pobjeglo.

Okupio se velik broj trkača (točan broj na službenim stranicama). Temperatura je bila 5°C.
Zanimljive detalje o trci (start, trasa, tehnički detalji) možete pročitati ovdje (Zimska liga Lagvić 2008/2009).

Duljina staze je 9.200 m, a istrčao sam ju za 00:59:36 (do Gelendera, službeni rezultat je nešto manji). Staza ima nagib od 7,5%, što je značajno blaže od JGL, pa je i prosječna brzina puno bolja 06:28. Trči se po cesti, pa nema proklizavanja i ostalih otežavajućih okolnosti.

Kao i na trkama Mrak kombinacije, Medvednica se pobrinula da imamo maglu, a početna kišica se pretvorila u kišu. Dakle, vrijeme nije podbacilo. Bojim se da će mi te nedaće nedostajati kad dođe proljeće i ljeto.
Samu trku sam započeo oprezno, dakle, sporo i polako. Nisam bio siguran jel mi tempo odgovarajući. Uspon od 7,5% mi nije bio težak, pa sam uspio održati ritam, a u zadnjoj trećini trke čak i prestizati druge trkače. Kad se već hvalim, trojica su "pala", a imao sam i snage za pojačati u samoj završnici.

Izuzetno sretnim me čini spoznaja da sam stazu prošao ispod sat vremena, obzirom da sam očekivao značajno duže vrijeme, bar 01:10:00.

Morao sam požuriti u grad (da napišem tekst na blogu sretan), pa se nisam mogao družiti s ostalim trkačima, no, sve vas pozdravljam i želim vam brzi oporavak.

Nadam se da ću vam se pridružiti na proljetnim treninzima, obzirom da će mi moje znanje i metodologija treninga teško omogućiti dostizanje ovogodišnjih trkačih ciljeva.

Slike
Rezultati 10. kola (PDF)
Poredak 10. kola (PDF)
Rang lista dosadašnjih učesnika (xls)
Totalni hendikep (PDF)


Post je objavljen 08.02.2009. u 12:32 sati.