Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Meteoropat

Totalno sam zapostavila blog i pisanje. Nije stvar da nemam o cemu pisati, imam ali nekako mi mozak ne radi dobro. Mislim da je to ovo vrijeme.

Ja sam teški meteoropat. Tjekom vlažnih dana imam simtome kao što su umor, nestrpljivost, nekoncentriranost, glavobolja. Tjekom punog mjeseca ne mogu spavati pa sam dobila od doktora i tablete.
Ljudi mi se smiju kad kažem da ne mogu spavati kad je pun mjesec a mene to stvarno mučil.

------------------------------------------------------------
Pun Mjesec je u kalendaru označen sa svijetlim krugom i njegova je snaga najjača. Izaziva psihičku nestabilnost, pojačanu emotivnost i nesanicu kod osoba koje su i inače tome sklone. Možete imati problema sa srcem, glavobolje, poteškoće s cirkulacijom. Možete se svađati ili doživjeti nezgode radi vlastite nepažnje ili naglosti. Žene i bolesne osobe osjećaju Pun Mjesec jače od muškaraca.
------------------------------------------------------------

Polovica evo radi već mjesec dana i sretan je što je napokon našao posao. Dižemo se svako jutrno pije 6h zajedno jer nemamo dva auta pa ja idem s njim na poso i čekam do 9h da otvorim...jer ja radim od 9h a on od 7h. No, nije mi problem...samo neka on radi...dizala bih se ja i ranije.
Jedini mi je problem moje ludo spavanje. Idem spavati oko 1h u noći, dignem se ja ujutrno i radim bez problema samo me primi spavanje oko 18h i onda zaspim do 20h pa opet ne mogu spavat do 1h u noći. Već svi znaju da od 18h do 20h spavam i nitko me u to vrijeme ne smeta :))...ajd bar nešt dobroh heheheh.
- - - - - - - - - - - - - - -

Izbacila sma večeru iz mog hranidbenog lanca :))...dobila sam nekih 3kg i užasno me muče...glava mi je okrugla ko lopta (imam malu glavu, niti jedna kapa mi dobro ne stoji, izgledam ko kretenzubo).
Moram se počet i kretati....samo sjedim..i još si mislim kupti laptop tak kaj bum mogla i ležat :))) dok gleam film ili seriju.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Meni je pjesma super : Rain (Bi) Love Story




" This is the sound of honesty
I gave up my heart
I tried to be all I could be

My heart gonna wait forever
I'm still holding on to
All of our moments together
I love you baby, I still love you"








Post je objavljen 04.02.2009. u 14:12 sati.