Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fsrtrsat

Marketing

Najave za veljaču

Svijećnica – Dan posvećenog života – 2.2. – u Katedrali sv. Vida u 17 sati započinje molitva časoslova i sveta misa u zajedništvu s Nadbiskupom i osobama posvećenog života

Klanjanje i misa u kapeli Prihvatilišta – 3.2. - svakog 1. utorka u mjesecu u 17.30h. Predvodi mons. Dinko Popović. Pozvani su svi članovi bratstva, volonteri i korisnici Prihvatilišta.

3. susret novicijata - 6.2. – za novoprimljene novake našeg bratstva susret novicijata održat će se u 19 sati.

Planinarska šetnja – 7.2. – svim članovi bratstva, simpatizeri i ljubitelji prirode pozivaju se na druženje u prirodi, obilazeći praputnjarske kapele. Polazak je ispred crkve u Sv. Kuzmu u 9.30 sati. (autobus s Delte kreće u 9h). U slučaju kiše, izlet se odgađa za 14.2. Molimo braću i sestre koja žele ići autom da se jave b. Siniši

Susret trajne formacije – 8.2. – danas započinju redoviti mjesečni susreti trajne formacije za svu braću i sestre i simpatizere FSR-a, na kojima se želimo bolje izgraditi u franjevačkom pozivu, naučiti nešto novo i međusobno se bolje povezati. Prvi takav susret započinje u 16.30h u prostoriji FSR-a.

Obiteljski susreti – 12.2. – nastojeći u našem bratstvu vrednovati obitelj, u Pastoralnom centru u 20 sati održat će se treći iz serije mjesečnih susreta na kojima će se progovoriti o slici obitelji danas.


Post je objavljen 26.01.2009. u 23:27 sati.