Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misterioznikutak

Marketing

Prijateljstva....

Evo mene opet k vama... ^^
Pa, danas neću ja pisati post već ću vam copy od meni tako bliske i savršene osobe a takav mi je i post....
Toliko me dirnuo i zapravo sam shvatila koliko ima istine u svemu tome
što se prijateljstva tiće =P
Prijatelji, najvrijednije blago koji jedan može posjedovat

Današnji svijet....boli me srce kad ga gledam...toliko tuge,bole,izdaja
svkodnevni ratovi koje vodimo kako bismo preživjeli dan,svaka bitka je borba za udisaj više...dolazimo u svoj dom izmučeni ali problemi ne popuštaju...palimo televizore kako bismo utišali svoje zabrinute misli ali nema pomoći one postaju glasnije..um nam se trga osjićamo slabost u svakoj kosi našeg tijela...
Što učiniti...kako zaustaviti tu buku u našim glavama?!
Napokon...uzimamo telefon...utipkavamo broj...zvoni...i odjednom na drugom kraju linije čujete taj glas - taj topli glas vašeg najboljeg prijatelja...misli prestaju,bol se povlači a u nas ulazi ta neizreciva toplina i sreća...
Pravi prijatelj uvijek je tu za tebe pa čak i kad se težina cijelog svijeta obara preko tvojih leđa...on je uvijek tu da ti pruži ruku makar bio u najtamnijemponoru svemira...Prijatelj je ono zbog čega danas ovaj svijet još funkcionira!!!

Danas je teško naći prijatelja koji nešto vrijedi i zato sam vrlo sretna kada vidim svoje najdraže sestre koje su ih pronašle i znaju njihovo značenje. Dok mi se opet slama srce kada vidim sve te vukove oko njih koji su toliko ljubomorni na njihovu sreću i povezanost da bi ih najradije žive rastrgale na komade...trude se svim silama razoriti nešto tako dragocijeno samo zato što to u njihovim životima manjka. Ali poruka tim zvijerima- nećete uspijeti jer jednom ovakvo stvoreno prijateljstvo ne razara se ovakvim spletkama one ih samo još više povezuju. A mojim 4 smaragda -Lari,Tini,Luciji I Tamy držite se uvijek skupa,ma šta god drugi rekli vi ste 4 anđela (vi ste anđeli čuvari jedna drugoj i to je predivno)
Svatko svoj put bira sam,donosi odluke za sebe ali je lakše kada uza sebe imate potporu i znate da jednostavno nikad nećete biti ostavljene same u mračnom kutu jer će vas uvijek netko pronaći i odvesti na svijeto !!


******

Divim se njenom pisanju, zbilja !

Post je objavljen 21.01.2009. u 13:21 sati.