Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/stupydgirl

Marketing

heeeeeeey!!

Heeey ljudi!!!!!!!!!Kako ste???Ja trenutno bolesno tj. prehlađeno al inače super!!=)))Šta ima kod vas???Kod mene puuuno toga!!=))
Riješila sam neke stare probleme tj. prestala sam se družiti s nekim ljudima ali moram reći da ne žalim zbog toga!!Upravo suprotno...Hehe=))
Počela sam se družiti sa raznovrsnim ljudima,ne krećem se samo u jednom krugu ljudi i super mi je zbog tog!=))
Moram i u ovom postu zahvaliti svojoj BEEEST frendici Kiki što je kao i uvijek uz mene=)))Pusam te Kika=0** hehe
Ugl. počela je škola..bolje rećeno počelo je drugo polugodište...=((
Al dobro..zasad samo umiremo od dosade i niš ne radimo na satu..hehe
Iskreno neznam šta bi vam pričala tj pisala..Zadnje vrijeme sam upoznala dosta novih a i srela starih ljudi!Nedavno sam bila u strossu i moram vam reć bilo je PREEEEDOBRO!!!Ali FKT. PREDOBRO!Srela sam frendove i frendice koje nisam vidjela skoro godinu dana,upoznala sam neke nove ljude,zabavila se,sve u svemu bilo mi je odlično!!!=)))
E da...MORAM spomenuti koncert od PRLJAVOG KAZALIŠTA!!Bila sam na koncertu(istina ne drugo ali svejedno) i bilo je super!!!Poslje koncerta sam bila kod frendice na rođendanu,upoznala njezinu ekipu,zabavili smo se,malo popili i super se zabavili..hehe=))
Eto neznam šta više..hm da...vjerojatno više neču spominjati neke ljude koje sam prije često spominjala na ovom blogu..Jednostavno više nisu toga vrijedni a i sve to ostaje daaavna prošlost koju sam već zaboravila..=)))Hvala bogu na tome!Hehehehe=))))
Ugl. neču baš često pisat ovaj blog ali pošto mi je sad dosadno a i duugo nisam pisala mislim da je vrijeme da neš napišem...
Inače sam tu pisala što me mučilo,što mi se događalo i tako..e pa sada ču isto i nastaviti...pa ovako:
Čini mi se da sam se dosta promjenila..Više se ne zamaram nekim bezveznim glupostima i više me skoro ništa nemože povrijediti.Kad malo razmislim nije to ni tako loše=))
Eto..E da...Čestitala bi svojoj BF Kikici kojoj če sutra biti 6 MJESECI veze sa njezinim dragim!!!!Pa čestitam Kika!!!Treba to moć=P..hehe
Želim vam puuuno ljubavi,sreće,veselja,sexa i sveega što si želite!!!!I da budete još duuuuugo,duuugo zajedno!!!!=)))
Eto..mislim da bi to bilo to...Moram još malo pogledat ovaj svoj blog da se malo nasmijem glupostima koje sam pisala i naravno bivšim ljubavima...hehe=)))
Čujemo se!Uživajte mi!!Kissač!!!Mua!!!=0**

Post je objavljen 20.01.2009. u 15:33 sati.