Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogohod

Marketing

Snoviđenja i rukovođenja

Vrisak tišine probudio je nemire, prijateljske, proizašle iz parole da neprijatelj nikad ne spava. Istinite laži glođale su se oko futura koji je smjelo tvrdio da su grijesi iz preterita, naglašavajući odgovornost prezenta. Kava je prerano probuđena, bila je nestrpljiva. Na bojišnici je malo strpljenih-spašenih, uzjogunjeni inati uzeli su obol u nesanici rušeći konstrukciju snova.

Red u neredu iskati - čudne li zadaće...kaotično smirenje ruga se bijesno vitlajući besmislenim frazama. Najavljene oskudice obilja protive se recesiji. Fraze su potrošene prilikom rezanja trobojnica na ulazima velebnih športskih dvorana. Isticanjem razlika između rukometa i rukobluda, potonji ne iziskuje skupe dvorane, prostiji je za rukovanje... U neku ruku smanjuje rizik nagona za specifičnim rukovanjem sa tamnoputom košarkašicom, o čemu Lika još uvijek bruji.

Ne bih detaljizirao o rukovodiocima, oni su prethodnog, propalog sistema. Umjesto bunike, okrivljivali su neprijatelja koji nikad ne spava, spominjući opijum za narod.

Post je objavljen 19.01.2009. u 06:57 sati.