Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zdravlje-i-ljepota-samstonije

Marketing

Probudite vaša osjetila - stižu novi mirisi!

JLoAko još uvijek ne možete pronaći svoj miris i umorni ste od traženja, ekipa Sam' što nije odlučila vam je predstaviti nove mirise od kojih su neki već stigli u parfumerije, a neki tek trebaju zamirisati u naše krajeve. Znamo da ima mnogo onih koji su pronašli jedan miris i ne mjenjaju ga ni za koju cijenu, ali ekipa Sam' što nije zagovara promjene, pa čak i kad su mirisi u pitanju. Ipak, ako ste samo znatiželjni i želite saznati što se to novo nudi na tržištu, svakako pročitajte idući tekst...
Novi miris Jennifer Lopez Sunkissed Glow već je stigao i u naše parfumerije, tako da ga možete isprobati uživo. Miris je voćno-cvjetni, a sadrži cvjetove naranče, bijeli lokvanj s notama mošusa i kašmira što sve zajedno ovaj miris čini senzualno-zavodljivim te osvježavajućim, posebno u ljetnim danima. Iako je miris odličan, ipak je malo presvjež za ovo doba godine, ali ga svakako probajte.

Adventure AmazonMuški miris Davidoff Adventure ove godine slavi prvu godišnjicu ovog mirisa, pa su iz toga razloga odlučili na tržište izbaciti novo limitirano izdanje pod imenom Adventure Amazon. Ovaj je miris poboljšan novim egzotičnim sastojcima, primjerice, listovima Mate (biljke iz Južne Amerike), te listovima palme. Novi će miris biti dostupan u veljači, a nadamo se da će potvrditi status već odličnog mirisa Advenure.


OmniaSve koji vole mirise Bvlgari Omnia Crystalline i Amethyste zasigurno će razveseliti što stiže nova Omnia Green Jade. Ovaj je miris namijenjen za mlađu, moderniju generacijiu, i ako ovaj miris bude jednako dobar kao i ostale Omnije, ne sumnjamo da će pronaći širu publiku od samo mlađe populacije. Miris sadrži zelenu mandarinu, jasmin, pistacije, mošus i cvjetove kruške.

BeatNapokon će ženski Burberry The Beat i dobiti mušku verziju mirisa. Novi Burberry The Beat Man inspiriran je glazbom i urbanim stilom koji će izraziti vlastiti identitet. Ovaj je miris drvenasto-svježi, a zasigurno će pronaći svoju publiku.

Novi je miris Hugo Boss Element najavljen za veljaču, a zaštitno lice ovog mirisa je Jonathan Rhys Meyers, koji je već dobro poznat i u reklami za Bossov miris XY. Ovaj miris je drvenast s notama korijadara i đumbira.



SoftJill Sander Style izbacit će novi miris u veljači imenom Style Soft, koji će biti nježnija verzija starog mirisa Style. Nova verzija Style sadrži freziju, mandarinu, bijeli mošus, magnoliju, ljubičicu. Iako je stari Style parfemska voda, novi će miris biti toaletna voda.





FloraU travnju se očekuje novi miris Guccija pof imenom Flora by Gucci. On je namijenjen mlađoj generaciji, za razliku od prvog Gucci by Gucci koji je bio namjenjen starijoj generaciji. Miris je cvjetni te sadrži citrus, sandalovinu, ružu i cvijet božur.






GivenchyGivenchy je također najavio novi ženski miris Givenchy Be koji je namijenjen za sve moderne i urbane žene koje prate današnje trendove. Kompozicija ovog mirisa sadrži višnju, mošus, jasmin i amber.
Što se tiče jeftinijih verzija mirisa, noviteti su mirisi S-Olivera Man Casual i S-Oliver Womena, a u obje verzije mirisa prevladavaju voćne note.

NN


Post je objavljen 13.01.2009. u 12:17 sati.