Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

ostala živa nakon još jednog previše iskomercijaliziranog Božića, novogodišnjih blagdana i potrošačke ludnice

Pokušala sam ubaciti koji post preko blagdana - nula bodova, i baš gledam po skicama di su i završili, sad moraju na brisanje.

Danas mi je prvi radni dan na poslu nakon ovih blagdana. Naravno čopila me neka glupa prehlada, a kako i ne bi kad su moji doma kenjkavi već skoro dva mjeseca, i umjesto da se liječe, oni raznose bakcile po cijeloj kući i samo kukaju, brinu tuđe brige i idu mi na živce. Tako ja već treći dan jedva dišem, oči mi suze od 0-24, nos curi ko lud, iz džepova mi viri svakakvih papira: od kuhinjskih papirnatih ručnika, maramica za nos, pa sve do rit-papira. Brišem nos o sve vrste mekanijeg primjerka papira. Onaj grublji ne bi ni prošao jer mi je nos toliko izranjavan od puhanja-brisanja, da se čudim kak mi još ni jedna kapilara u nosu nije pukla! Čak sam bila tolko na rubu da si gurnem tampone u nos. Znam da ružno zvuči, al to je najvjernije kak vam mogu opisati iritantno curenje vode iz nosa, da - H2O vode!

Blagdani su prošli u uobičajenom hranidbenom tonu (doduše, kaj se mene tiče malo manje hranidbenom tonu jer sam pokušavala biti moralna potrpora dragom koji još uvijek papa diet-food), ali zato se nisam manila tamanjenja kolača kod svih prijatelja i familije kod kojih smo se pojavili. O vagi sam pisala prije blagdana, udebljala se nisam, ali to ne znači da nemam namjeru skinuti par kila. Samo da barem mlecko zatopli pa da mogu krenut na večernje šetnje (teretana nula bodova zasad jer sam u fazi štednje).

Naravno moj glupavi nadređeni se nije javio i sad fino jamim u uredu, unatoč obećanjima da s početkom ove godine krećemo s ostvarenjem novog plana za ovu regiju. Jooooooj, baš se žalim, idem mu uputiti jedan brinem-se-za-posao mail, i dalje surfat. Ak njega nije briga, nije ni mene (trudim se da me nije briga, kad imam malo previše razvijenu savjest, odgovornost prema poslu i brigu za ono kaj druge ne zanima, zakej jednostavno ne mogu biti kučka???).

Novogodišnje odluke nisam donijela, samo sam čvrsto odlučila ostaviti sve pehove i loše događaje u staroj godini!

P.S. - zaboravih ulazak u Novu: nekoliko vrsta vina: bijelih i crnih, nekoliko vrsta šampanjaca: isto tako bijelih i crvenih, roštilj koji se pekao vani na minus nekoliko uz puhanje preeehladnog vjetra uz moje prisustvo u mini crvenoj pletenoj haljinici, štiklama i hulahopom s uzorkom, ali bilo mi je suuuuuuuuuupeeeeeeer!

Ljubi vas Shimi i želi Vam odličnu ovu godinu!


Post je objavljen 07.01.2009. u 09:58 sati.