Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/geraldina

Marketing

DRAGI BLOGERI, SRETNA I USPJEŠNA VAM 2009. GODINA!

Dobila sam niz prekrasnih čestitaka i želja od svoje obitelji, rodbine i prijatelja, a poželjela bih i svima Vama da se dogodi ono što i sama sebi želim:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Želim Vam da se manje vozite a više pješačite pa ćete sresti po putu nekog tko Vam je drag;
Želim Vam da manje gledate televiziju a više obitelj i prijatelje pa ćete štogod i lijepog i smiješnog čuti;
Želim Vam da opet doživite ono što ste možda već i doživjeli, ali bilo je lijepo i nije na odmet da se ponovno dogodi. Koliko bi se Vas vratilo u prošlost možda nešto promijeniti, zašto nešto lijepo ne proživjeti ponovno na drugi način i revoolucionarno ste promijeniti prošlost u sadašnjosti u kojoj Vam također želim osobne male revolucije (kako kaže jedan moj kolega :) ).
Budite zdravi i pozitivnog duha, tražite svugdje i u svakome dobro i naći ćete, kada nađete učinit će Vas sretnijima što se ne može mjeriti količinski.
Budite svoji i 2009. jednostavno je Vaša, a kada opet dođe 31. prosinac i na vrata zakuca sljedeća nova godina...preko ramena ćemo imati vreću punu lijepog iskustva, sijećanja i uspomena na 2009., stoga punite svoju "vreću".
Želim Vam da ako neki trenutak ne bude onakav kakvog želite, želim Vam da se čim bolje s njim znate nositi i da čim brže prođe. Vaša Sara!

Post je objavljen 01.01.2009. u 13:03 sati.