Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ana1981

Marketing

Kamerom protiv krize



Ho-ho-ho, Merry Christmas!

Ne, ne glumim nokaut tarifu. Tak me dugo nije bilo da više ne znam kaj pričam. Nedavno sam dobila mail od oblogžavatelja koji me pital kaj se dogodilo kad me nema. A ja ne znam kaj da mu odgovorim, mislim, ne znam razlog. Prezaposlenost, valjda. Nemam vremena ni prdnuti, a kud još sjediti i pisati. Trenutno stanje u family me definitivno ne potiče na pisanje, svi su protiv mojeg bloga. Dečko je ljubomoran kaj vrijeme koje provodim na Netu ne provodim s njim. I tak dalje i tak bliže. Sve to negativno utječe na moje pero.

Nego, čitam vaše blogove tu i tam i vidim kak ste svi šareni, inspiracija pršti na sve strane.. možda sam ja u menopauzi ili nečemu. Možda sam sve već israla iz sebe pa sad više nema materijala. Ali opet, kad pročitam ove sve silne vijesti i novosti, jezoš, iz WC školjke mi izviruju neki selebi. Nove riječi u medijima, koje su sad već pohrvaćene, me oduševljavaju. Uskoro će QWXY biti dio hrvacke abecede, pretpostavljam. Naprosto ostajem bez teksta. Možda je to razlog mojeg nepisanja.

Jela sam cheese u green roomu sa svojom best frendicom koja je celebrity i voli se stylish odijenuti u must-have outfite, no voli pogledati i shows na TVu koji prikazuju kako nanijeti heavy make-up za svečane evente na koje i sama odlazi.

Postajem prestara za ova shit.

Uh, pogledala sam Simoničin novi lovatorski spot i poslušala pjesmicu. Mislim da je to hit godine. Toliko iskrenosti na jednom mjestu već dugo nisam vidla. A tek glazba i tekst. Ste skužili da se sve rimuje? Alka je stvarno osoba koja napiše pjesmu baš za osobu koja pjeva. Majstorski su svi obavili taj posao. A Simonči je uistinu prava diva hrvacke estrade. Zapravo je multitalentirana! Za žutilo. Čak su i u Latinici pričali o njoj! Dakle, ona je ozbiljna faca našeg podneblja. No, ja bih morala spomenuti i najsjajniji dio njezinog braka, a to je muževljeva frizura. Isuše mileni kojem on frizeru ide? Tog čovjeka (frizera ili stilista ili koga već) bi trebalo oddrogirati.
Baš sam grozna. Oni su zapravo cijelo vrijeme smišljeno radili sve to što su radili. Njihov cilj je postignut, a mi smo ti koji su nasamareni. Kaj to niste skužili? Oni zapravo od nas budale rade!
I jako im dobro ide.

Nekak mi se čini da su ljudi prestali snimati porniće i puštati ih u javnost preko jubitoa ili nekih drugih medija. Kao, više nije fora ili IN ili kaj već. Isfurano je. Šteta. To je fakat uveseljavalo i inspiriralo ljude. Sjetite se, i Parizer je htjela biti precjednica. Nema više te isplanirane spontanosti pred kamerama, mahanja i šampanjca pored obraslog patuljka na brodiću. Ah, ti dani ponosa i slave.. Gdje su, gdje su?? Sad su svi namrgođeni, samo traže neke ozbiljne teme, bombe stavljaju u skutere i ubijaju ko blesavi. Kaj nam je falilo s Kozjakom i filmićima sreće umotanima u proziran celofan?
Nikad zadovoljni, nikad. I eto kaj se onda dogodi.

Kiklop je izgubljen. Nevjerojatno.

Banane će početi rasti u našoj lijepoj našoj.

Šustarima ide jako dobro s cipelama, ajd bar nekaj pozitivno. Nek zarade ljudi.

Trebamo se aktivirati i početi s tim pornićima opet. Možda sjebemo krizu i padne ojro pa mi inflacija pojede kredit. Jednom plaćom otplatim stan. To bi, evo, bilo doista uistinu zaista indid prekokrasno. Dakle, uzmite kamere u ruke i seksajte se. Ne s kamerom, s nekim pred kamerom. Snimite se i šibnite nekam, slike stavite na javnu oglasnu ploču, stavite veliki plakat usred sela svog. Nemojte se zaboraviti poslije snebivati kak je to dospjelo u javnost i u svakom slučaju tužite nekog. Dedu Mraza, znate gdi živi. Kao, umjesto da je ostavio poklone ispod bora ili u čarapi (zavisi kaj volite) on se spustio kroz dimnjak i krišom snimao vašu animalnu strast pred kaminom, okrepljujući se kolačićima i mlijekom. Ou hepi dej! To je must-win situacija.

Zima mi je za ruke, moram si kupiti nekakve rukavice da me zgriju. Električne.

To bi bilo sve, dragi moji.
No, nebum se skinula ko zvijezde Golih vijesti. Još. Trebam kupiti kameru prvo.

Idite u miru.
Blog s vama.




Post je objavljen 30.12.2008. u 11:25 sati.