Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysterymjackson

Marketing

Jacksonov glasnogovornik: Michael je zdrav!

Image and video hosting by TinyPic



Glasnogovornik Michaela Jacksona opovrgnuo je glasine kako pjevač pati od rijetke bolesi respiratornih organa i da mu je potrebna transplantacija pluća.

Dr. Tohme Tohme poslao je pismenu izjavu Reutersu o tome kako su neistinita nagađanja o zdravstvenom stanju kralja popa. Glasnogovornik Michaela Jacksona u izjavi je optužio Iana Halperina pisca neautorizirane biografije pedesetogodišnjeg pjevača da se bavi fabriciranjem lažnih vijesti.

Podsjećamo da je upravo Halperin tvrdio za Sunday Express kako je Michael Jackson obolio od bolesti pluća i krvi. Tom prilikom je naveo da pjevač jedva može prozboriti nekoliko riječi zbog emfiseme i unutrašnjeg krvarenja i da mu je vid na lijevom oku oštećen za više od 95 posto.

‘Zabrinuti smo za iznošenje neistina te vrste i nadamo se kako u budućnosti ozbiljni mediji neće pridavati značaj osobi koja na taj i slične načine promovira lažnu i neautoriziranu biografiju. Zdravlje gospodina Jacksona je je izvanredno i on trenutno pregovara s vodećim kompanijama zabavne industrije i televizijskim mrežama o koncertnoj turneji i nizu ekskluzivnih pojavljivanja.’, piše u izjavi Jacksonovog glasnogovornika.

izvor:Dnevnik.hr

Podsjetimo kako je navodno.....vijest o MJ-ovoj bolesti potvrdio i njegov brat Jermanie Jackson, koji je već godinama glasnogovornik obitelji Jackson, ali kako se ispostavilo uvijek lažnim izjavama. Naime, on je nedavno za medije izjavio isto i to da su se braća ponovno okupila u grupi Jackson 5, da snimaju novi album i da su u pripremi svijetska turneja u koju bi pored njih bila uključena i Janet Jackson. Tu informaciju demantirao je i sam Michael, a poslije njega i Janet, što je dovoljan pokazatelj koliko je njegov brat ''povjerljiv'' izvor informacija.

Meni je u svakom slučaju jako drago da je MJ dobro i zaista se nadam da radi na novim projektima i da će se uskoro vratiti na scenu.



Post je objavljen 28.12.2008. u 15:48 sati.