Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Dan odluke na Jelenovcu

Na Jelenovcu su ostale po četiri najbolje ekipe turnira u sve tri kategorije koje se bore za naslov pobjednika 9. Dvoranskog prvenstva ZNS za limače i zagiće.
Od predstavnika Dubrave jedino je ekipa 98. godišta izborila mjesto u sutrašnjoj velikoj završnici. Najprije ih u 11,40 sati očekuje polufinalni dvoboj sa ekipom Trešnjevke, koja je do sada na turniru zabilježila 5 pobjeda (Mladost/B, Polet, HAŠK, Prečko i čf Vrapče) i 2 poraza (Trnje, Dinamo) te gol razliku 16/8. Drugi polufinalni par čine ekipe ZET-a i Dinama. ZET je do svoje 8. utakmice na ovom prvenstvu došao sa također 5 pobjeda (Ivanja Reka, Šparta El., Lučko, Hr.Dragovoljac, Cro.Sesvete) i 2 poraza (Vrapče, Špansko) te gol razlikom 19/8. Ekipa Dinama uvjerljivo je porazila sve svoje dosadašnje protivnike (S.Kraljevec, Lokomotivu, Sloboštinu, Trešnjevku, HAŠK, Prečko i Hr. Dragovoljac) gol razlikom 48/1. Uz njih jedina nepobijeđena momčad je NK Dubrava. Na njihovom putu do polufinala stajale su ekipe Radnika, HAŠK-a, Maksimira, Trnja, Cro.Sesveta, Lokomotive i Concordie, a svladali su ih sa postignutih 16 i primljenim samo jednim golom.
Konačan redosljed ekipa ove generacije biti će poznat nakon utakmice za 3. mjesto, koja se igra u 14,20, odnosno nakon velikog finala koje je na rasporedu u 16,20 sati.
Dođite i navijajte za ljubičaste!

Post je objavljen 28.12.2008. u 09:14 sati.