Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mazoretkinjetg

Marketing

TOMISLAVGRADSKE KRALJICE PONOVNO U CENTRU PAŽNJE
OTVARANJE ZIMSKE TURISTIČKE SEZONE U BOSNI I HERCEGOVINI 2008./2009.

Prije svega želim u ime svih TGM-a čestitati Božić svim čitateljima, fanovima, prijateljima te naravno svim mažoretkinjama diljem Europe.

Nakon nastupa za otvaranje shopping centra "KONZUM" nekoliko dana kasnije TGM-e ponovno u centru paženje BH javnosti. Dnevni Avaz, Oslobođenje, Dnevni list te mnogobrojni web portali, televizijske kuće mnoštvo publike, škljoc, škljoc, škljoc svuda oko nas. Sve to povodom sudjelovanja na najvećem zimskom kulturnom događaju u ovoj godini u BiH.
12. i 13.prosinca Ski-centar Čajuša kod Kupresa bio je domaćin otvaranja manifestacije "POZDRAV ZIMI" odnosno, svečano otvaranje zimske turističke sezone u BiH 2008./2009.

Bilo nam je izuzetno zadovoljstvo i čast biti dio ovako velike manifestacije.
Pored naših seniorki nastupala su mnoga kulturna društva iz BiH te Hrvatske. Naravno u zabavnom programu nastupala je grupa TREĆA SMJENA, i naše prijateljice Feminemke sa kojima smo imali priliku i prije surađivati te ih ovim putem još jednom pozdravljamo do sljedećeg druženja.

Cjelokupni kulturno-zabavni program uživo su prenosili FTV te RTRS uz prisustvo brojnih novinara.

Nadam se da su cure uživale snimajući najavnu špicu za televiziju i bar na kratko osjetile kako je snimati pred kamerama sa pravim producentima. No dont worry bi će toga još.

19.prosinca u kino dvorani u Tomislavgradu održana je velika Božićna priredba za osnovnoškolce.
Zbog velikog broja posjetioca priredba je održana u dva termina tako da su naši Slatkiši, Cvjetići, Kadeti A, Kadeti B te Juniori B bili pretrpani nastupima. Najmlađima čestitam na nastupu te naravno veliki aplauz onima kojima je ovo bio prvi nastup...

Dva dana nakon ovoga nastupa održali smo još jedan.
21.prosinca također u prepunoj dvorani održan je dječiji festival.
Seniorke, juniorke i kadetkinje ponovno su osvojile domaću publiku. Malo se plesalo, pjevalo ma samo opušteno, opušteno.

Naravno moram iskoristiti priliku i spomenutu ponovno okupljanje KISELJAČKIH MAŽORETKINJA. Bilo mi je zadovoljstvo raditi s vama i moram priznati, pozitvno sam iznenađen vašom upornošću te vam ovom prilikom želim čestitati u ime svih TGM-a i pružiti vam potporu u svemu što radite.

Na samome kraju zahvale svima koji su nam uputili čestitke putem bloga i maila a ja svim vama upućujem još jednu čestitku povodom praznika i topli pozdrav.

P.S ovo je samo jedan dio slika koji je preuzet sa stranica hbzup.com i nasabastina.com




Post je objavljen 26.12.2008. u 00:21 sati.