Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kolegicamica

Marketing

Još ima posla....... do Božića

Photobucket

Od jutra sam na nogama, ali preskočiti ću dugu i zamornu priču o doduše, pustolovnom doživljaju traženja lampica za balkon koje su nenadano opsjele mog dragog u ovo badnje jutro. Kako stvari stoje, postojeće lampice nisu mu bile po ukusu, a uz to je tvrdio da su ove naše sadašnje preminule prošle godine (što ja ne mogu točno reći jer ih je bacio prije nego sam se dočepala istih).

Istina je, da su bile ponešto neugledne jerbo se i moda lampica u crijevu već mijenja, ali kako mi ne posjedujemo takove, odlučili smo 'skoknuti' do izvjesnog trgovačkog centra po nove. I kad eto........ gužve. Prve na koje smo naišli nisu mu bile po volji pa smo se uputili u drugi centar i opet....... evo gužve na cesti. Prošlo je gotovo 6 sati od trenutka izlaska iz naše kuće do trenutka povratka. Kao što prepostavljete, bilo je..... gužve. Dobro sam. Ne, stvarno, već me pustilo. Obišli smo sve trgovine tog kalibra u gradu i na vangradskim lokacijama. Kupili smo na mjestu na koje smo prvo i otišli. Tako to ide, zar ne?

Malo je nezgodna vijest što se od 14 metara lampica (čiju smo ispravnost provjerili prije kupnje) usred neobjašnjiva fenomena, do dolaska kući odlučio na rad njih oko 11 metara. Nezgodnije je i to što, moj dragi obično odmah baca račune te je reklamacija nemoguća.

Ali vjerovali ili ne, jako sam dobre volje. Pišem pored svog božićnog drvca, na kojem lampice rade, toplo mi je i dovršavam poklone za sutra. Još nekoliko mašni i kartica i spremno je za najdraže. A za dragoga sam naručila uvećanu fotografiju nas dvoje s ovogodišnjeg putovanja u Zadar. Nadam se da će mu se svidjeti i da će odmah zaboraviti na današnje muke oko uređivanja balkona.....

Uglavno, vidite da još imam posla. Zato žurim, ali vas sve grlim i želim svakome od vas sretan Božić. Mislim da smo već blagoslovljeni svi, samim time što smo živi. A ono što učinimo za ovog života, sve radosti i boli, ljepše su i lakše ako se dijeli i ako se voli. Zato dijelite, volite....... živite!


p.s. - ipak nisam preskočila dugu i zamornu priču...:)

Post je objavljen 24.12.2008. u 21:57 sati.