Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

70 Mali detalj

Kad se okrenula pogledala me je i u prvi tren se pokrila rukama, ali vec sljedeći trenutak se nasmješila i rekla:

- "Baš sam smiješna, ja sam tebe vidila golu, a ja se sakrivam".

- "Nemaš se što sramiti, obje smo žene i sve sto imaš ti, imam i ja".

Nasmiješile smo se.

- "Da, osim jednog malog detalja", odgovorila je ona.

- "A kojeg?"

- "Pa ti nemaš dlaka, a ja ih imam."

- "Pa u čemu je tu problem? Ako ti se sviđaju ostaviš ih; ako ne, obriješ ih. "

- "To sam odavno mislila i poželila ih obrijati, samo me oduvijek bilo strah. Ne znam ni sama čega, da li kako to napraviti ili kako će to izgledati. Ustvari jučer sam nehotice vidjela tebe i vidjela sam da brežuljak bez dlaka izgleda jako privlačno i estetski ljepo."

- "Prvi put sve izgleda jako komplicirano, ali kad jednom obriješ međunožje, toliko ti se to svidi i postane dobro i lijepo da se više nikad ne poželiš vratiti na dlakavi izgled i osjećaj."

- "Jedino što me brine je da li je to glatko i da li svrbi kad počnu rasti dlake?"

- "Hoćeš li da ti još jedamput pokažem?"

- "Pa ako ti nije nezgodno."

- "Ma niije, evo pogledaj."

Rastvorila sam svoju kućnu haljinu ispod koje sam bila potpuno gola i prišla Lauri koja je sjedila na fotelji, tako da joj je moj venerin brežuljak bio točno u visini očiju. Laura je zastala i bez riječi gledala ne pomjerajući pogled sa moje mace, kao da studira zvijezdano nebo na kojem ima tisuće zvijezda koje treba pomno prebrojati ili proučiti. Nakon dužeg vremena, kad sam se već zapitala da li se uspavala, konačno je tiho progovorila:

-"Smijem li malo dodirnuti, da vidim je li glatka?"
- "Smiješ".

Polako je podigla ruku i nježno prstima pomilovala moj venerin brezuljak. Pratila sam njeno lice i ruke, izgledala je očarana. Skoro nestvarno se zalijepila za moju macu i dirala je sa svih strana kao da miluje malo mače, a meni je baš bilo zanimljivo da me jedna žena dodiruje. To mi je stvaralo neki nepoznat, ali prijatan osjećaj ugode. Skoro strast.

Napokon je Laura progovorila:

-"Neznam kako da ti kazem, ali ovo je predivno za vidjeti, a pogotovo za dodirnuti. Nisam ni mogla zamisliti da je taj detalj tako temeljito mijenja izgled žene."

- "Pa, onda jesi li za novi image, ili ostaješ kod starog dlakavog?"

- "Pa rado bih je obrijala, samo ne znam kako, nemam hrabrosti, jer mislim da bih je cijelu izrezala brijačem."

- "Nije to ništa posebno, isto kao kad briješ noge ili pazuha, samo treba biti puno pažljiviji i vještiji, ali kad se navikneš to ti je sve jako lako i brzo.

- "Ne znam. Ja bih, ali neznam kako..."

- "Pa bi li želila da ti ja pomognem?"

- "Upravo sam te to želila pitati."

- "Ma nema problema rado ću ti pomoći i pokazati. Donesi ručnik i svoj pribor."

Laura je skočila kao da sam joj obećala najveću nagradu na lotu. U trenu je bila nazad sa svim i stala je kraj kreveta i pitala:

-"Što sad?"

- "Pa legni na ručnik i svuci se."

Laura je ponovo postala stidljiva i polako je rastvorila haljinu, pa legla na ručnik. Imala je veliki čuperak dlaka koji je pokrivao cijeli donji dio trbuha. Nije bio pretjerano gust, nego više poluproziran, boje tamnog meda, nesto Između svijetle i tamne...

Sijela sam na krevet i uzela škarice za manikuru, koje su za tu priliku možda bile premale, ali jedine koje smo imale pri ruci.

-"Spremna si?"

Upitala sam je. Ona me sa smiješkom punim nevjerice i možda straha pogledala i kimnula glavom. Uzimala sam jedan po jedan pramen među prste i polako i pažljivo škaricama ga rezala što bliže tijelu, pazeći da ne uhvatim dio kože. Rezala sam čuperak po čuperak dok se cijeli dio brežuljka nije ogolio na kratku travicu.

- "Sad bi trebalo da malo otvoriš noge, jer i tamo ima dlaka", tiho sam rekla i pogledala je.

Laura je bila crvena i uzbuđena, ali je polako otvarala noge, kao da sam joj prvi dečko koji će je razdjevičiti pogledom. Noge je širila jako polako, kao da ću ja reći: "sad je dosta, ne moras više", ali još uvijek je to bilo premalo da bih došla do njenih usmina, pa sam joj pomogla rukom da malo brže raširi noge i podigne ih tako da joj vulva bude dostupna.

- "Malo sam posramljena", tiho je rekla.

- "Ma ne brini, nema ničeg što ja dosad nisam vidjela."

Ustvari, bilo je. Laura je imala povelike male usmine, koje su se vidjele kroz dlake i bile su duže skoro dva prsta od velikih usmina. Znala je točno što sam gledala i rekla:

- "Misliš da su mi usmine malo prevelike?"

- "Mislim da su velike, ali su jako lijepe i sexi, to je prednost. Kao kod muških koji imaju velikog."

Nije bilo potrebno reci što, znale smo obje da mislim na nježnik ili penis. Tek tad se Laura opustila od nekog nevidljivog grča koji ju je držao svu ukočenu. Napokon sam počela još pažljivije....










Post je objavljen 23.12.2008. u 00:14 sati.