Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vistica3

Marketing

Pregazio sam auto



Danas oko 13:00 h upravljajući vozilom na nožni pogon marke Corratec bez registracijskih oznaka naletio sam na vozilo marke VW Passat zagrebačkih registracijskih pločica koje se mirno kretalo pješačkim prijelazom. U nesreći vozač Passata nije ozlijeđen niti je počinjena značajnija materijalna šteta na njegovom vozilu, dok sam ja završio u Draškovićevoj na snimanju.
Sreća u nesreći je da vozač Passata radi kao vozač za "guzonje" iz gradskog poglavarstva, pa su me na snimanje progurao preko reda. Nesreća u nesreći je da sam unatoč tome čekao 2-3 sata u bolnici jer su doktori imali neki blagdanski domjenak (bilo je ljudi koji su čekali preko 7 sati, a dok sam ja bio tamo nisu došli na red).
Nakon fotosešn-a doktori su utvrdili da nije ništa slomljeno, ali imam hematom u području rebara zbog kojeg ću, što se treninga tiče imati neplanirani tjedan odmora. Dobro je da me osim rebara ništa ne boli, ali loše je što me ta rebra bole i kad hodam i kad sjedim i kad se smijem i kad ....
Na sreću živim u malom stanu tako da su krevet, frižider i WC relativno blizu, premda bi ja trenutno volio da je frižider malo dalje.
Ovom prilikom bi zahvalio g. Bandiću što još uvijek nije nabavio oklopno vozilo za gradsko poglavarstvo.

Kaciga glavu čuva, ali nažalost ne i rebra. (moja Uvex kaciga se pokazala kao jako dobra u današnjem incidentu, a ako netko iz Uvex-a ovo čita napomenuo bi da me mogu kontaktirati na andrej.vistica@gmail.com sretan)

Post je objavljen 19.12.2008. u 18:25 sati.