Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pisarovinskemazoretkinje

Marketing

Pozdrav svima !!!

Sigurno se pitate gdje smo, što se nismo javljale ovako dugo – od ljeta. Evo nas, sad, i sve ćemo vam ispričati.
Zadnji ljetni nastupi su nam bili krajem kolovoza u Puli i Varaždinu. U Puli smo plesale na Zlatnim vratima, pulske mažoretkinje su nas lijepo dočekale i sve je bilo savršeno. Na putu do Pule napravile smo i mali izlet u prekrasan Motovun i Rovinj.
U Varaždinu smo plesale na Špancirfestu na varaždinskom trgu. Družile smo se i sa ostalim mažoretkinjama, lijepo se zabavile i tim nastupima završile svoju prvu sezonu.
Malo smo se odmarale, počela je i druga sezona.
Dobile smo novu trenericu Natašu (juniorski sastav), pojačale smo i treninge, sad treniramo dva puta tjedno,.. treniramo sa Natašom i Majom, radimo punom parom i uvježbavamo novu koreografiju.
Pridružile su nam se i nove cure koje uspješno savladavaju prve mažoret korake.

11.11. 2008. nastupile smo na proslavi Dana općine Pisarovine, kojom prilikom nam je Općina dodjelila Priznanje za rad u protekloj sezoni, na što smo jako ponosne.

13.12.2008. godine nastupile smo i na Novogodišnjem koncertu Klinčaselskih mažoretkinja.
Bilo je savršeno.. puna dvorana gledatelja,.. uz Ogulinske, Daruvarske, Stupničke i Klinčaselske mažoretkinje i mi smo otplesale svoju novu koreografiju. Mislim da će naše trenerice biti ponosne na nas.
Bio je i Djed mraz .. svi smo bili presretni, nakon koncerta nastavile smo se zabavljati i plesati. Cure iz Klinča Sela su to super organizirale .. bravo cure !!

21.12.2008. godine idemo na Božićni sajam na Zagrebački velesajam. Idu svi sastavi Pisarovinskih mažoretkinja. Kreće se iz Pisarovine ispred OŠ Vladimira Nazora, polazak autobusa je u 16,00 sati, na Velesajmu nastupamo u 19,00 sati. Ovo će nam biti drugi nastup na Božičnom sajmu i sve ga cure nastrpljivo čekaju.

A sad ono najvažnije...

PRVI NOVOGODIŠNJI KONCERT
PISAROVINSKIH MAŽORETKINJE

održat će se 27. prosinca (subota) 2008. godine u sportskoj dvorani
u Pisarovini sa početkom u 19.00 sati

imat ćemo i goste iznenađenja, vjerujemo da će i do nas doći Djed mraz (pa bile smo dobre), ulaz je slobodan, pa vas pozivamo da dođete i da se zajedno sa nama, uz ples i pjesmu, lijepo zabavite.


Post je objavljen 16.12.2008. u 10:58 sati.