Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysterymjackson

Marketing

Michael kao Zoro

Image and video hosting by TinyPic


Njegova sklonost prema maskama, maramama i ostalim pomagalima u prerušavanju opće je poznata. No, ovog je puta Michael Jackson nadmašio samog sebe. U obilazak antikvarnica u Los Angelesu krenuo je hrabro i zamaskirano - Kao Zoro!

Michael Jackson po izlasku iz antikvarnice i s CD-om u ruci
Kad je u pitanju modno maskiranje, Michaelu Jacksonu nikada nije nedostajalo kreativnosti. No, ovoga puta ljubitelj maski nadmašio je samog sebe i po običaju, iako zamaskiran, ostao prepoznatljiv.

Pedesetogodišnji Michael odjenuo je tako tirkiznu tuniku i svijetle hlače, a oko vrata stavio crnu maramu, na oči masku poput Antonia Banderasa i crni šešir.

Fotografi oduševljeni, osoblje u trgovini antikviteta u Los Angelesu zbunjeno, a Jacko se drži kao da je sve u najnormalnijem redu.

Inače, Michael Jackson uskoro planira organizirati aukciju na kojoj će se prodavati njegove osobne stvari poput rukavica koju je nosio u spotu 'Billie Jean'. Aukcija će se održati u travnju na Beverly Hillsu, a voditelj Darren Julien tvrdi kako je riječ o 'pjevačevoj slobodnoj volji te da Jackson nije financijski ugrožen'.

Prošloga je mjeseca bio na sudu zbog tužbe arapskog šeika koji tvrdi kako Michael Jackson nije ispunio ugovor, a u studenom je prodao svoje imanja Neverland, i to tvrtki kojoj je on većinski vlasnik.
izvor: Dnevnik.hr

Image and video hosting by TinyPic

Što se ove maske tiče, izgleda mi cool, najbolja do sad! :-) Nedavno su ga paparazzi fotkali bez maske izbliza, i super je izgledao, nema šta da krije, mislim da ovako samojavnosti daje materijal za pričanje i tračanje.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 13.12.2008. u 15:31 sati.