Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izacheekc

Marketing

Zbogom, svijete, spustit ću rolete, popit ću tablete, spavat ću ko dijete, isključio sam zvono, ne kucaj na varata, piše na papiru PUSTI ME NA MIRU!!

Dobar dan/večer..(kako kome..)..evo sam naslov vam može reć u kakvom sam mutavom stanju.headbang..!!
Da,da..opet sam loše volje, dobro ste shvatili..jedan, jedini i NAJVEĆI KRIVAC I PROBLEM JE ŠKOLAAA!!! Možda vam se sad čini da pretjerujem, al tak je..iz jednog od najtežih predmeta anatomije
(u medicinskoj školi), meni je profa zaključila 1headbanglud!!! I kaj me najviše jebe, je to kaj taj predmet niš, al baš niš ne kužim i neda mi se učitcry, al nažalost ako mislim nastavit školu, morammm ispraviti tu jedinicuno, jer mi je to osnovni predmet bez kojeg nemrem radit u struci!! Ovo mi je 1.put u životu da imam iz nečeg 1! Praznici mi budu fenomenalini, svaki jebeni dan se budem morala učiti, al kaj me najviše čudi starci mi nisu dali nikakvu kaznu!! Opeć ne kužim kak to, al ok!! ANATOMIJA…headbang.jooojjj..glava me boli!!!
Al neću vas s tim opterečivati!! Kak ste vi?? S kolko budete vi prošli? Želim vam svu sreću da vam nitko ne zaključi jedinicu ko meni!!
Evo i tak je meni krenul taj mutavi tjedan!!
Al dobro..bit će bolje (nadam se)!!
Uživajte…i lijepo se provedite ovih zadnjih dana u školi, a onda mozak na pašu(kako kome)..mahwavemahwavemah

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 11.12.2008. u 14:33 sati.